23948sdkhjf

Feddersen styrker seg i Norden

Den tyske plastdistributøren K.D. Feddersen kjøper opp firmaet Materialdepån Norden AB i Anderstorp. Dette har spesialisert seg på teknisk plast, produksjonsmaskiner og opplæring innen plast, både i Norden og i de baltiske land.

Dette innebærer at alle ansatte til Materialdepån, samt alle lagre og distriktskontorer i Sverige, Danmark, Finland og Estland overtas av Feddersen.
For Feddersen betyr oppkjøpet at selskapet styrker sin stilling i Norden. -Materialdepån Norden er et innovativt selskap med mye know-how og et meget godt rykte i regionen. Dens portefølje er perfekt for oss, sier adm. direktør Karlheinz Schuster i K.D. Feddersen.
Flere strategiske oppkjøp planlegges av det tyske selskapet. –Vårt mål er å kunne tilby kundene raske og fleksible løsninger på lokal basis, til en konkurransedyktig pris. I tillegg til høy kvalitet, gode tekniske kunnskaper og gode kunderelasjoner er det viktig med detaljkunnskaper om de regionale markedene.
Med sine 50 ansatte omsatte distribusjonsdelen av Feddersen for 800 millioner kroner i 2007. Materialdepån ble etablert i 1981 og har 18 ansatte som omsatte for omkring 120 millioner kroner i 2007. Etter en overgangsfase vil navnet bli endret til K. D. Feddersen Norden.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11