23948sdkhjf

Tar fart mot dypet

Med nytt bygg og en produksjonsenhet med eget navn, Mundal Subsea, satser Hordaland-bedriften Mundal Båt AS nå tungt på oljesektoren, først og fremst med ulike typer oppdriftselementer og aktive flytere for leting, service og seismikk.

-Vi så tidlig mulighetene ved å bruke sandwichmaterialer i vår produksjon, både stor styrke i forhold til vekten og det at det var enkelt å utforme dem var viktig for oss, sier Atle Landro, daglig leder av Mundal Båt AS til Plastforum da vi besøker bedriften med 15-16 ansatte i Sæbøvågen nord for Bergen.
Gjennom et nært samarbeid med ulike bedrifter i nærheten har virksomheten stadig vokst og kundelisten innholder mange kjente navn, som Bennex, Framo Engineering, EMGS og Frank Mohn. –Nært samarbeid med kundene fører til at vi ofte blir bedt om å være med tidlig i prosjektene deres og dette har gitt gode løsninger, sier han. -Godt design, det vil si stilig utseende og funksjonell form, sammen med lave levetidskostnader, er viktig for stadig flere, legger han til.
Av Ragnar Brekke ragnar@askmedia.no
Les mer i neste nummer av Plastforum.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078