23948sdkhjf

"Perspektiver & innovasjon"

Det som tidligere har vært Plasttekniske Dager blir i år Polymerdagene 2008. Det skjer etter at Norges Gummitekniske Forening også ønsket å være med kjemibrødrene fra termoplast- og komposittbransjen til et skikkelig fagtreff. «Perspektiver & Innovasjon» er temaet for dagene 8. og 9. oktober, på Clarion Hotel Oslo Airport, Gardermoen.
Programmet fremkommer på våre hjemmesider. Vi kan likevel oppsummere med at det til sammen er 44 foredragsholdere fra inn- og utland som skal i ilden. De fleste som står nevnt har allerede bekreftet sin tilstedeværelse.
Som vanlig veksler konferansen mellom plenum og fagsesjoner. I år vil temaet i plenum være viet de fantastiske fremtidsmulighetene vi har med polymere materialer. Ikke minst i Norge der naturgass, vind og sol vil gi muligheter som våre bransjer kanskje aldri har sett maken til. Her må vi være med på utviklingen! Vi har gjennom PlasticsEurope bedt om hjelp til å få presentert boken til en av Europas kjente fremtidsforskere, Ray Hammond. Presentasjonen holdes av direktør Jan-Erik Johansson, som leder den nordiske avdelingen av PlasticsEurope fra sin base i London. Vi kan vi love en fantastisk tur inn i fremtidens verden i 2030 – som i stor grad blir vår verden!
Sviktende omdømme rammer rekrutteringen Ellers fokuserer vi på at polymere materialer har et omdømmeproblem som spesielt har rammet plastposen, men som faktisk smitter over på hele bransjen og som kan være til hinder for rekrutteringen. Kan vi gjøre noe sammen for å bøte på dette? Apropos rekruttering; siste del av konferansen i plenum er viet at bransjene stadig blir mer high tech. Da må rekruttering, systemer etc. stå i stil.

» Sett av tid til Polymerdagene 2008, 8. og 9. oktober, på Gardermoen.

Asle Isaksen


Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062