23948sdkhjf

Ny heder til BlackBull for komposittarmeringer

– Denne prisen, 2. plass i en stor konkurranse, henger faglig sett høyere enn den vi fikk på JEC-messen for to år siden. Dette gjør meg veldig glad og stolt, sa Henrik Bull til Plastforum rett etter premieutdelingen for AVK-Awards i Essen, 22. september i år.

Henrik Bull og Per Cato Standal, sistnevnte er daglig leder i BlackBull AS, skinte om kapp etter overrekkelsen og var stolte over å slå så mange tyske selskaper på hjemmebane. Henrik Bull repeterer noe av det mangeårige slitet som ligger bak det han alltid har trodd på, at en dag skal komposittarmeringer være med å revolusjonere BA-næringen, i hvert fall på enkelte områder.
Veien har vært lang. I sommer var han og flere nede i Tyskland og la da frem sin søknad overfor hele sju professorer og en doktor. Innsatsen og produktet ga altså 2. plass og nok et viktig steg på veien mot kommersialisering og anerkjennelse.
– I disse miljøtider vil komposittarmeringer være ekstra interessante, mente Henrik Bull og la til at juryen også hadde vært svært opptatt av å markere nettopp miljøprofilen ved årets konkurranse.
Neste stopp for BlackBull blir på Polymerdagene 2008, der Henrik Bull forteller det faglige rundt armeringene, men hvor han nok helt sikkert også kommer inn på markedspotensialet … Kom og hør!
Asle Isaksen og Trygve Bergsland
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094