23948sdkhjf

Bli med til JEC og vakre Paris

Norsk Komposittforbund (NKF) og Plastforum arrangerer ny fellestur til JEC-messen i Paris, 24.-26. mars. Der kan vi bl.a. feire svenske og norske JEC-Awards. Alle komposittinteresserte bør vurdere en tur til Paris. JEC-messen er et arrangement som viser alle fasetter ved vår mangfoldige bransje. Her ses nyheter av materialer og utstyr, her er eksempler på nye anvendelser – og alt er litt bedre enn året før. Konferanseprogrammet er også større enn noensinne.
Ikke for å mase, men det begynner å HASTE med påmeldingene for at vi alle skal få bo på samme, firestjerners hotell, Hotel Meridien Montparnasse. Fristen er 20. februar for at rom kan garanteres.
På nytt forsyner skandinaviske selskaper seg av premiebordet for JEC Innovation Awards. Svenske Diab tar seieren for utviklingen av modulære sandwich-fasadeplater i klassen for bygg og anlegg. Dette sammen med Skandinaviska Glassystem AB.
Vi nordmenn har også grunn til å glede oss. Fred Olsen AS tar seieren i klassen for Miljø & Energi med sin flytende bølgeplattform. Dette sammen med de to belgiske selskapene 3B Fibreglass og Spiromatic, samt Universitetet i Gent.
La oss også minne om mulighetene for hyggelig sosialt treff for turens deltakere på Restaurant Chez Clement, som faktisk har svært god mat og er veldig bra til å ligge i Latinerkvarteret.
Turen til JEC og Paris bør for interesserte være ett av årets høydepunkt. Vi flyr med SAS fra Gardermoen tirsdag 24. mars om morgenen og returnerer til Oslo torsdag kveld. For de av dere som fremdeles nøler; Meld dere på NÅ for å få garantert hotell i lag med norske bransjekollegaer. Påmeldingsdetaljer finnes ved å klikke på linken under, eller ta kontakt med Marianne Stengle hos Expert-reiser – telefon 23 19 44 04 eller på e-post marianne@expertreiser.no
Link: JEC
Av Asle Isaksen

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.127