23948sdkhjf

Morgendagens løsninger vil gjennomsyre Polymerdagene 2009

4. og 5. november arrangeres de årlige Polymerdagene. Hovedtemaene er viet morgendagens løsninger, der polymere materialer takket være design og innovative teknikker gir til dels revolusjonerende løsninger i både byggenæringen, i sjøfart og offshore og ikke minst for å redde en bilbransje i krise. Og hvem trodde for noen år siden at verdens miljøutfordringer skulle bli bransjens fremste drivkraft!
Polymerdagene 2009 vil i år som i fjor holdes på Clarion Hotel Oslo Airport på Gardermoen. Flere kjente foredragsholdere har allerede tilsagt sitt nærvær i et arrangement som i det store og hele dreier seg om å jobbe smartere, bruke polymere materialer for å få enklere og lettere løsninger.
Bransjeorganisasjoner som Norges Gummitekniske Forening, Norsk Komposittforbund, Forum for sprøytestøping og Plastindustriforbundet samarbeider om prosjektet og det vil i tillegg til 15 plenumsforedragsholdere være fire-fem faglige foredrag knyttet til hvert av områdene gummi , kompositt og sprøytestøping .
Som vanlig vil også bærekraft og materialsesjoner belyse miljøaspekter, biomaterialer og vi begynner også å se konturene av en fremtid der gjenvunnet materiale virkelig gjør inntog på viktige områder. Polymerindustrien vil med andre ord være i fremste rekke hva gjelder bærekraft og løsninger på miljøproblemer.
Strategier for en rik fremtid vil også gå som en rød tråd fra starten til slutten av programmet. Og som vanlig vil et spennende bedriftsbesøk avslutte arrangementet.
Normalt kommer 160 til 200 deltakere til Polymerdagene og som også har innslag av en minimesse med 15-20 utstillere. Vi tror at årets arrangement vil samle minst dette antallet utstillere og deltakere. Programmet vil i løpet av sommerukene bli lagt ut på Plastforums hjemmesider og etter hvert også på organisasjonenes. Programmet er langt på vei ferdig, men det er fortsatt rom for å få ønskede temaer og foredrag med på Polymerdagene 2009. Ta kontakt med Asle Isaksen på telefon 920 55 852 eller på e-post: asle@askmedia.no
Hold av 4. og 5. november allerede nå. Velkommen til Gardermoen og Polymerdagene 2009!

Påmelding til Polymerdagene 2009 finner du her Asle Isaksen


Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079