23948sdkhjf

«Kalosjen» er blitt Trelleborg Offshore Norway

I sommer slapp Trelleborg meldingen om at gruppens selskaper som utvikler produkter i plast eller gummi til offshore-segmentet, har fått nye navn. Dette gjøres for å styrke identiteten hva gjelder både produksjon, markedsføring og synergier mellom gruppens produkter i hele verden.
Samtlige selskaper som har tilhørt Offshore-divisjonen bærer nå navnet Trelleborg Offshore etterfulgt av lands- eller stedsnavn. Det betyr at velkjente industrinavn som CRP, OCP, Emerson & Cuming, og ikke minst Viking, nå er en sagablott og erstattet av merkenavnet Trelleborg Offshore. Dermed bærer bedriften i Krokstadelva fra i sommer navnet Trelleborg Offshore Norway AS. Selskapets nettsider er korrigert for endringene, som gjelder de fem selskapene: Trelleborg CRP Ltd. → Trelleborg Offshore UK Ltd.
Trelleborg CRP Inc. → Trelleborg Offshore US Inc.
Trelleborg OCP Ltd. → Trelleborg Offshore Barrow-in-Furness Ltd.
Trelleborg Emerson & Cuming Inc. → Trelleborg Offshore Boston, Inc.
Trelleborg Viking AS → Trelleborg Offshore Norway AS.

Det er forøvrig tre år siden at Trelleborg etablerte enheten Trelleborg Offshore som skjedde ved akkvisisjonen av CRP-gruppen. Samtidig ble Trelleborg Viking innlemmet i denne delen av konsernet. Samlingen i én divisjon gjorde at Trelleborg fikk samlet alle bedrifter som hadde lang og god erfaring med leveranser av produkter og tjenester til offshoresektoren. Nå har altså Trelleborg tatt neste skritt ved en navnjustering som knytter bedriftene nærmere til merkenavnet.
(Pressemelding bearbeidet av Asle Isaksen)
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094