23948sdkhjf

Ashland Distribution får nye eiere

Ashland kunngjorde 10. november at det er inngått en avtale om salg av Ashland Distribusjon til investeringsselskapet TPG Capital. Partene forventer at transaksjonen skal være ferdig innen utgangen av første kvartal 2011, avhengig av nødvendige, formelle godkjenninger fra myndigheter etc.
I et brev til kundene i Norden fortelles det at nytt eierforhold ikke vil berøre forretningsforholdet med kundene, der det fortsatt vil blir distribuert produkter fra ledende produsenter, og med samme grad av service og engasjement som tidligere.
Om TPG kan vi fortelle at det er et privat investeringsselskap som går inn i selskaper som er ledende i sin bransje. Fra ledelsen i Ashland sies det at TPG er svært fornøyd med potensialet i dette kjøpet, et kjøp de ser som en unik mulighet til å gi støtte til et voksende og godt drevet distribusjonsselskap.
TPG sier i en melding at det første målet nå er å sikre en smidig overgang slik at Ashland Distribution kan fungere som en uavhengig distributør og med det samme personalet som tidligere. Strategien forblir dermed den samme; å være en anerkjent distributør av plast.
I meldingen sies det bl.a. at:
• Alle produkter, emballasje, etiketter, datablad, tekniske datablader forblir uendret
• Salg, kundestøtte og teknisk støttepersonell blir som tidligere
• Kontaktpersoner, kontorer, adresser, telefonnumre og e-postadresser er uforandret
• Ordrerutiner, frakt og faktureringsprosesser forblir også uendret

I Norge vil det være Dag Tore Larsen som viderefører kunderelasjonene. AI
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.266