23948sdkhjf

Konsolidering innen europeisk isolasjon

Kingspan Group Plc melder at selskapet har kjøpt enheten CRH Insulation Europe (CIE) fra konsernet CRH plc. Det gjør Kingspan til en av markedslederne innen isolasjonsprodukter i PIR og EPS.
CIE blant markedslederne i polyisocyanurat (PIR) og ekspandert polystyren (EPS) i mange markeder over hele Europa. Oppkjøpet gjør at Kingspan blir ett av de ledende selskapene i Europa hva angår denne type isolasjonsprodukter. – Med dagens vekt på bl.a. nullutslippshus, er denne type termisk isolasjon viktigere enn noen gang, sier salgssjef for Kingspan Insulated Panels i Sverige og Norge, Kenneth Finnäs. Han forteller at CIE-oppkjøpet omfatter flere produksjonsenheter, så som Ecotherm (PIR-produkter) med produksjon i Nederland og Storbritannia. I tillegg inngår enkelte EPS-produsenter, som som Unidek (Tyskland og Nederland), Springvale (Storbritannia), Aerobord (Irland) samt ThermiSol (Sverige, Norge, Danmark og Finland). I den forbindelse forteller Kenneth Finnäs at ThermiSol er den ledende EPS-produsenten i Norden med til sammen sju produksjonsenheter (fire i Finland, to i Sverige og én i Danmark).
Kingspan har for øvrig virksomhet i de nordiske landene gjennom det som heter Kingspan Insulated Panels, Kingspan Insulation og Kingspan Environmental.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.14