23948sdkhjf

Willumsen satser sterkere i Sverige

Wilh. Willumsen AS har lenge hatt aktiviteter i Sverige, men satser nå enda sterkere. 1. november 2010 ble det ansatt ny salgssjef for Sverige. Samtidig erkjennes det fra det norske selskapet at virksomheten i Sverige synes langt mer fremtidsrettet enn i Norge, der langsiktig industripolitikk er mangelvare.
1. november i år ble Joakim Svensson ansatt hos Wilh. Willumsen i Sverige. Han har flere års erfaring fra salg av plastråvarer. Nå skal Svensson bygge opp en organisasjon for å ta sterkere grep om det svenske markedet. Det skal skje fra et kontor i Åstorp.
Mens svensk plastindustri har fått vind i seglene igjen etter finanskrisen, og det er optimisme og volumvekst, sliter man, ifølge Johan Steenks i Wilh. Willumsen, med at de samlede plastvolumene fortsetter å synke i Norge. Overfor Plastforums markedsavdeling etterlyser Steenks en sterkere industriell satsing her til lands, en nasjonal strategi som skal gi grunnlag for vekst. Derfor flyttes Willumsens markedssatsinger mer og mer over til nabolandet. Det er vanskelig å være uenig i at det hadde vært toppers med industriell vekst i Norge. Nå krysser vi imidlertid fingrene for at selskapets anstrengelser i Sverige lykkes. AI
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094