23948sdkhjf

Hydrolift S-28 lansert

Hydrolift AS i Fredrikstad har lansert sin nye Hydrolift S-28. Bård Eker og hans mannskap sier at båten oppfyller en drøm om å lage verdens råeste og mest avanserte skjærgårdsjeep.
Hydrolift AS sier selv om S-28 at båten har flere nyheter som er oppsiktsvekkende for en båt av denne størrelsen. De trekker bl.a. fram en sprahoodløsning som skal beskytte mot så vel regn som sterk sol. Alt ligger pent skjult i eget rom i konsollen når utstyret ikke er i bruk. S-28 leveres også med D-fenders, som er det nye integrerte fendersystemet som først ble presentert på Hydrolift SX 22. Veldig praktisk og tøfft. Komfort og løsninger er ellers gjennomført meget bra. Putene til solsengen kan lagres i tilpassede åpninger i sittebenkene. Inne i kabinen er det plass til et toalett, vask og to køyer. Badeplattformen er tilpasset stor aktivitet mot vannet og har en så vidt stor og god løsning at Hydrolift-ledelsen mener plattformen kan skape en sosial setting helt akter også. Badetrappen synes også å være tilpasset flere enn de aller yngste og letteste. Selskapet sier forøvrig at S-28 har mange bruksområder for mange typer av båteiere. Man kan godt kosekjøre i fem knop og ha opplevelsesrike, hyggelige dager på fjorden. Men kjenner vi Bård Eker og folkene hans rett, er det nok gruppen som liker 60 knop+ som vil være primærgruppen også for S-28. Prisen for billigste bensinmotorutgave begynner på drøyt 1,4 millioner kroner.
Båten ligger nå utstilt i Hydrolifts showroom i Fredrikstad. Hen kan den beskues fram til den skal vises internasjonalt på den store båtmessen på Messe Düsseldorf i dagene 22. til 31. januar 2011. På båt-messen er for øvrig S-28 nominert i konkurransen "Europen Powerboat of the Year". Så kanskje blir det ”award” til Hydrolift? Og for dem som har tenkt seg til Düsseldorf i slutten av januar så finner man Hydrolift i Hall 5, stand E03.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078