23948sdkhjf

Wilh. Willumsen åpner teknisk designsenter i Helsingborg – og i Norge

Plastråstoffleverandøren Wilh Willumsen AS åpner i disse daget et teknisk designsenter i Helsingborg i Sverige. Og ifølge selskapet er det snart duket for tilsvarende opplegg ved hovedkontoret på Stabekk, utenfor Oslo. Alt for å komme nærmere kundene.
Johan Steenks hos Wilh. Willumsen AS forteller til Plastforum at sentrene er kommet i stand i samarbeid med leverandørene RTP og PTS. I Helsingborg er det innredet et lokale, der det er utstilt en hel rekke fargeplater og sprøytestøpte applikasjoner. – Vi gjør dette for å kunne komme nærmere både kunder og designere og OEM’ere. Formålet med slike designsentra er å vise fram nye materialer og applikasjoner fra bransjen vår, sier Steenks. Han mener kunder, designere og OEM’ere da lettere kan dra nytte av nye løsninger basert på forskjellige polymerer, fiberforsterkninger etc. ved at kundene visuelt kan se materialer, kjenne på dem, se dem innfarget i ordentlige løsninger osv. – Vi mener at et slikt designsenter gjør at alle kundegrupper, inkludert designere, skal kunne ta raskere og enklere beslutninger – og dermed spare tid og penger.
Johan Steenks sier at den tekniske utformingen som senteret i Helsingborg har fått gjør at det nå også kan holdes kurs og foredrag for bedrifter og forretningspartnere. Som kjent satser Willumsen betydelig på det svenske – og etter hvert også det danske markedet. Johan Steenks forteller at man er godt i gang med ansettelsesprosessen for en selger mot det danske markedet, trolig med sete fra kontoret i Helsingborg. Han håper at den nye selgeren kan være på plass innen Elmia Polymer i mai. Selskapet har for øvrig egen stand på messen i Jönköping. Et designsenter står nok snart klart også på Stabekk. En positiv og riktig beslutning, synes Plastforum!
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.095