23948sdkhjf

Norner Academy: Fortsatt noen ledige plasser i neste ukes kurs

Ønsker du å lære mer om plastmaterialer, om tettende egenskaper eller om hvordan materialene med hell kan brukes offshore og subsea? I så fall er det fortsatt muligheter for å melde seg på kursene som Norner AS avholder i neste uke – det som kalles «Norner Academy».
Det er viktig å spre kunnskaper om gummi, plast- og komposittmaterialer til forskjellige bruksformål, herunder til offshore- og subseaindustrien. Forskningsselskapet Norner AS ønsker å bidra til dette og til økt bruk av polymere i samfunnet generelt. Hver høst innviterer Norner i Bamble til det som altså kalles «Norner Academy». I løpet av en uke tilbys forskjellige dagskurs for alle som ønsker å lære mer om plastmaterialer, prosessering eller ulike former for karakterisering/testing. I årets kursportefølge er det dagskurs som også er rettet spesielt mot olje- og gassindustrien og bruk av polymere materialer. Ett av disse er «Plastic materials - the future choice for offshore installations». Det holdes av Norners Morten Augestad. I tillegg til forelesninger tas alle kursdeltakerne med på en runde i laboratoriene hvor relevant testutstyr presenteres. Det er fjerde året på rad at Norner kjører opplegg som dette. Programmet er mer variert enn noen gang og fortsatt er det altså noen ledige plasser på kursene, som er: Engelskspråklige: 16. sept.: Polymers and Properties 17. sept.: Plastics for the Oil and Gas industry 19. sept.: PE Polymers & Sealability
Kurs på norsk: 17. sept.: Skadeanalyse 18. sept.: Karakterisering av plast- & gummimaterialer Se for øvrig mer om Norner Academy og de enkelte kursene på http://norner.no/projects/norner-academy-2013 På nettsidene over finner du også link til påmeldingsdetaljer fagpersoner etc. Lykke til!
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109