23948sdkhjf

Teknologi- & Polymerdagene 2015 godt i gjenge

Et trettitalls foredragsholdere fyller programmet for Teknologi- & Polymerdagene 2015 på Campus Gjøvik, 23. og 24. september. Flertallet har bekreftet sitt nærvær. Utstillere har også begynt å melde seg og sjelden har noe arrangement i Norge kunnet tilby flere og bedre bedriftsbesøk…
Høgskole- og fagskolemiljøet på Gjøvik, Campus Gjøvik, samt industribedrifter i området, står klar til å møte plast- og komposittinteresserte fra inn- og utland. En programkomité har satt sammen en kombinasjon av foredrag i plenum og i fagsesjoner for ny teknologi, sprøytestøping, kompositt, materialteknologi og additiv produksjon, supplert med bedriftsbesøk.
Bedriftsbesøkene legges denne gang inn i dagprogrammet på første dag. Selskaper som Plastal, Kongsberg Automotive, Nammo, IDT og Topro står, sammen med SINTEF Raufoss Manufacturing, klar til å gi konferansedeltakerne mer polymerfaglig eller forskningbasert ballast og/eller vise fram høyautomatiserte produksjonsløsninger det kan tas lærdom av. I tillegg har Campus Gjøvik ett av landets største miljøer og laboratorier for additiv produksjon/3D-print, herunder en bråte studenter som deltar i forskjelligartet utvikling av de nye teknologiene. Derfor blir også laboratoriene for additiv produksjon ett mulig besøksvalg for deltakere som ønsker det.
Forholdet mellom industri og akademia er alltid et viktig poeng. Et opplegg for kontakt mellom studenter og industribedriftene som deltar på Campus Gjøvik, vil etableres. Begge parter kan be om «dating» på forhånd eller ta det på sparket under konferansen. Bruk den muligheten! Plastnett Innlandet og trioen Forum for sprøytestøping/Norsk Komposittforbund/Plastforum tror og mener at vi får et spennende arrangement, en kombinasjon av teknisk fagutdanning, FoU og høyteknologisk produksjon, herunder en innføring i Industri 4.0, som også blir kalt den fjerde, industrielle revolusjon.
Lærdom skal tas med hjem og brukes for å gjøre egne prosesser bedre. Kompetanseoverføring – det å lære av hverandre – står sentralt i enhver bransjes utvikling. Derfor er Teknologi- & Polymerdagene viktige for norsk plast- og komposittindustri. Glem heller aldri det sosiale aspektet når vi møtes. Vi bor for øvrig på Quality Hotel Strand Gjøvik og holder festmiddagen her. Meld deg på eller se programmet, som oppdateres kontinuerlig fram mot dagene, på www.teknologidager.no
Velkommen 23. og 24. september!
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.08