23948sdkhjf

Norske Skog Saugbrugs lanserer to nyheter i biokompositt

– Vi er i full gang med frisbee-produksjonen som lanseres nå. I tillegg lanserer vi på Eliaden downlights. Begge deler er laget i miljøvennlig biokompositt, sier Hugo Harstad, direktør for forretningsutvikling i Norske Skog Saugbrugs.

Denne uken har Norske Skog Saugbrugs disse nyhetene med Cebico biokompositten sin:

Alfa Discs lanserer sin nye frisbee på onsdag. Harstad forteller at den nye frisbeen vil ha 70 prosent lavere CO2 fotavtrykk enn en typisk importert frisbee, støpt i TPU. Oppdragsgiver er start-up selskapet Alfa Discs i Drammen. Frisbeen vil være i salg fra juni. Det er VPK Halden som har laget emballasjen, Halden Pharma som leverer returplasten og Norske Skog produserer kompositten. Frisbee diskene støpes hos Grepi Plast i Porsgrunn. Frisbee settet med tre disker som vi omtalte tidligere i produksjonsprosessen legges nå ut for salg hos XXL og Intersport.

CTM Lyng lanserte sin downlight «Evig» støpt i CEBICO på Lillestrøm på onsdag. Dette designet vant Red Dot Design 2024. Designprisen er tildelt med utgangspunkt i at designet har minimalt med deler, er lett å montere og demontere, samt at materialet er biokompositt med minimalt CO2 avtrykk. BEFORM i Fredrikstad vil formstøpe kompositt delene til downligthen.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078