23948sdkhjf

Tosaf utvider engasjementet i Skandinavia

SATSER OGSÅ I NORGE: Dennis Kjellberg er daglig leder og salgssjef i Tosaf Color Service Sverige. Han bekrefter for Plastforum at denne satsningen også gjelder for Norge.

– Vi satser på etablering i hele Skandinavia, sier Kjellberg.

Tosaf Group er en av verdens største produsenter av masterbatcher og tilsetningsstoffer for plastindustrien. De har nylig åpnet et produksjons- og serviceanlegg i Löddeköpinge, Sverige.

Det skriver Tosaf Group i en pressemelding.

Målet med denne utvidelsen er å øke tilbudet av fargemasterbatcher til det skandinaviske markedet.

– Det nye anlegget er designet for å levere små til mellomstore mengder fargemasterbatcher for et bredt spekter av polymerer og bruksområder, sier Kjellberg.

I over tre tiår har Tosaf utviklet og produsert høykvalitets tilsetningsstoffer, forbindelser og fargemasterbatcher for plastindustrien. Med sikte på å dekke alle kundenes behov, har den kontinuerlig vokst og utviklet sitt tilbud, produksjonskapasitet og globale rekkevidde, og har blitt en virkelig nær markedet, global organisasjon. Tosaf betjener kunder i over 50 land i Europa, Nord-Amerika, Sør-Amerika, Asia og Midtøsten, og har over 1.400 ansatte fordelt på produksjonssteder, lager, salgs- og distribusjonskontorer rundt om i verden.

Tosafs administrerende direktør Amos Megides etablerte selskapet i Israel i 1986, og står fortsatt i spissen, og leder og inspirerer teamet hans til alltid å opprettholde følgende tre pilarer: Eksepsjonell service, høyeste kvalitet og kontinuerlig innovasjon. Tosafs største aksjonærer inkluderer: Megides Holdings Ltd. og Ravago Group.

Kilde: Intervju med Plastforum og pressemelding fra Tosaf Group.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078