23948sdkhjf

Crestabond

| Medlemsnyhet | Bedrift Hans Claussen AS

Se styrken til Crestabond over 24 timer. Det er ganske imponerende. Se link til animasjonen til høyre.

Crestabond® M7 (1: 1) og M1 (10: 1) MMA-strukturelle lim er unikt for markedet på grunn av deres primærbindingsteknologi. Scott Bader har en portefølje Crestabond lim med ulik arbeidstid. I Norge lagerfører vi 5 min og 30 min - men kan ta inn lim med 2 min til 90 min (2-4-5-10-20-30-60 og 90 min) om det er behov for det.. Vi har lager på Vøyennenga og i Arendal. 

Crestabond® M1-10 har en arbeidstid på 8-12 minutter og en festetid på 16-23 minutter. I tillegg har den god tretthet og slagfasthet, god gapfyllingskapasitet og krever minimal overflatebehandling før liming. I tråd med resten av Crestabond®-serien er M1-10 egnet til å lime et bredt spekter av materialer, f.eks. GRP, rustfritt stål, aluminium, ABS, akryl og polykarbonat. Den er svart i farge, noe som gjør den til et utmerket lim til for eksempel karbonfiber eller svarte ABS-deler.

Scott Bader har sin klare ambisjon om å øke sin virksomhet innen lim globalt, I Norge er det HANS CLAUSSEN AS som står for markedsføring og salg. Ta gjerne kontakt med oss eller se innom www.kompositthuset.no eller www.hc-as.no


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Hans Claussen AS

Skuiveien 41
1339 Oslo
Norge
Hans Claussen AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.122