23948sdkhjf

Hans Claussen AS

Hans Claussen AS er et familieeid selskap som ble etablert i Bergen i 1889 av Hans Claussen. I 1914 utvidet han og etablerte Hans Claussen AS i Oslo, Idag er det fra Vøyenenga utenfor Oslo vi styrer vår virksomhet. Vi er distributør av råvarer innen kompositt, lim og termoplast. I tillegg distribuerer vi maskiner og utstyr til diverse industri, primært innen plast. Tidligere hadde vi også distribusjon av næringsmidler, men denne virksomheten ble solgt til Storms AS 1. september 2014. Her er Hans Claussen AS nå engasjert på eiersiden.

Hans Claussen AS leverer materialer til kunder i hele Norge. Vårt hovedkontor ligger i Skuiveien 41, rett utenfor Oslo. Her har vi et lager, men våre hovedlager har vi i Arendal og Fredrikstad. I utgangspunktet går alle varer fra en av disse lokasjonene, men ved kjøp av store kvantum går vareflyten direkte mellom produsent og våre kunder.

Vårt fokus har alltid vært å knytte til oss solide leverandører med høy kompetanse, upåklagelige materialer og evne og vilje til å følge opp kunder i det norske markedet. Våre kunder er alt fra privatpersoner til store firma, og uavhengig av hvem du er og hva du ønsker skal du alltid bli godt tatt vare på hos oss.

Grunnet stor etterspørsel fra privatpersoner og hobbykomposittører som ønsker å kjøpe komposittmaterialer av topp kvalitet i mindre kvantum har vi etablert en nettbutikk – kompositthuset.no. Kompositthuset skal være en «onestop» nettbutikk for deg som skal handle komposittmateriale. Du kan også komme og besøke oss i Skuiveien 41.

HANS CLAUSSEN AS overtok SVAS KJEMI AS fra 1. sept. 2020 og har med det fått større bredde i vårt sortiment, særlig innenfor tooling. Selskapet overtak PELLE NYMONE AS i 2017 og HANS CLAUSSEN AS kan tliby et relativt koplett produktspekter til komposittindustrien i Norge. 

 

Se alleNyheter

Fakta om Hans Claussen AS

Adresse
Hans Claussen AS
Skuiveien 41
1339 Vøyenenga

Region
Norge
Viken
Bærum

Telefon: +47 67119400

Fax: +47 67119410

Org. nr.: NO911069911

Ansatte: 8

Se nettsiden

Kontaktpersoner

Andreas Hugosson
Tittel: salgsansvarlig plast og maskin
Direkte telefon: +47 46851034

Fredrik Sawkins
Avdeling: Kompositt

Vilde Claussen
Tittel: Markedsføringsansvarlig
Direkte telefon: +47 90476176

Send til en kollega

0.157