23948sdkhjf
Del siden
Selges

InvisiPac HM25c smeltedispensersystem

Utløper
31. desember 2024
Stand
Ny
Produsent
Graco
Modell
InvisiPac HM25c

InvisiPac HM25c smeltedispensersystem

Denne kompakte enheten har en imponerende smeltehastighet på 25 pounds (11,3 kilo) per time og er ideell for middels til høyt volum av tilfeller og kartongforsegling. Videre tilbys smelte-on-demand-systemet med fire til åtte kanaler, og det kan enkelt integreres i sluttemballasjen for en sømløs produksjonsprosess.

Vårt avanserte tankfrie™ system leverer smeltelim presist på forespørsel og optimaliserer dermed effektiviteten for etui- og kartongforseglingsapplikasjoner.

Med sin imponerende kapasitet håndterer melteren utgangsdispensering på opptil 25 lb (11,3 kg) per time, og den gir deg den nødvendige påliteligheten og hastigheten for å møte produksjonskravene. Denne høyeffektive enheten har også en bemerkelsesverdig rask oppstartstid på omtrent 10 minutter, og det gjør den til den ledende løsningen for pakkeoperasjoner på sluttlinjen.

Vår patentbeskyttede smelte-on-demand-teknologi sikrer en kontinuerlig strøm av smeltelim som mates inn, raskt smelter og umiddelbart dispenseres. Med vår innovative først-inn-først-ut-prosess (FIFO) kan du være trygg på at det første smeltede limet er det første som dispenseres, og dette eliminerer potensielle utfordringer som selvklebende røye og termisk sjokk.

Vår patenterte selvlærende matealgoritme sørger for en enkel og automatisert mateprosess der selvklebende pellets mates fra beholderen til smelteren uten behov for manuell inngrep. Dette sikrer en sikker arbeidsflate uten risikoen for direkte kontakt med varmt smeltet lim, og det eliminerer farene knyttet til brennskader, giftig røyk og glidning.

Ved hjelp av vårt praktiske mønsterkontrollalternativ kan du enkelt endre dispenseringen fra en solid perle til en sydd perle med bare ett trykk på en knapp. Dette gir deg fleksibilitet og betydelige besparelser i tid og kostnader i produksjonsprosessen.

Vår avanserte melter leverer også omfattende rapporteringsfunksjoner som gir deg innsikt og verdifull data for å optimalisere effektiviteten, redusere kostnader, minimere nedetid og øke produktiviteten på emballasjelinjen.

Norsecraft Tec AS
Skuiveien 43
1339 Vøyenenga
Bærum
Norge
Org. nr.: NO997818997

Kontaktperson

Norsecraft Tec AS
Henvendelser
+47 67 17 75 80 salg@norsecrafttec.no

Send til en kollega

0.046