23948sdkhjf
Sponsored content

Slik optimerer du uteområder i byggeprosjekter

Det å planlegge byggeprosjekter er noe som er både spennende og krevende, og er noe som alltid. Inneholder mange forskjellige elementer for å kunne lykkes.

Og selv om mange kanskje er drevne på arkitekturen inne, kan det være en utfordring å planlegge gode uteområder. I denne artikkelen skal vi derfor se på noen av de løsningene som kan hjelpe deg med å bygge områder som folk vil elske å bruke. 

 Tenk grønt! Det å lage gode uteområder, handler i høy grad om å bidra med noe som gjør at man har lyst til å bruke tid der. Sørg for gode sitteområder, skygge og sommeren og masse grønt, enten det er blomster eller planter. På mange måter kan plantekasser være løsningen og ikke minst blomsterkasser og espalier. Med plantekasser og blomsterkasser kan man lage fine, grønne områder som innbyr til å ta seg en pust i bakken mellom møter og andre gjøremål i løpet av dagen. 

Skap større fleksibilitet 
Når du bruker plantekasser og blomsterkasser, har du også muligheten til å velge plantekasser på hjul og blomsterkasser på hjul. Dette vil gi deg større fleksibilitet og vil også gjøre det mulig å gjøre det lettere å tilpasse uteområdet i forhold til hva det brukes til. Hvis uteområdet for eksempel også skal kunne brukes til events, kan dette være noe som er smart å tenke inn og plantekasser på hjul og blomsterkasser på hjul kan være en god løsning. 

Skap flere områder 
Når man lager et uteområde, er det å skape forskjellige soner eller områder. Dette kan man gjøre både med plantekasser og blomsterkasser, men man kan også bruke både benker og espalier til å gjøre områdene mer intime og hyggelige. Det å ha nok benker er i det hele tatt noe som er veldig viktig, for det å ha nok sitteplasser er noe som gjør at man kan sikre at områdene faktisk blir brukt.  

Det å lage et uteområde som fungerer og ikke minst kommer til å faktisk bli brukt, er nemlig at det faktisk er tenkt på hvordan det brukes mer enn hvordan det ser ut. Tenk sitteplasser, tenk mulighet til mer private samtaler, tenk både sol og skygge og tenk ikke minst på hva folk faktisk har behov for og ikke bare hva som ville se bra ut. Gjør brukerundersøkelser og finn ut av hva behovene er, så er det enklere å sørge for at resultatet blir det dere ønsker at det skal være. 

 

Send til en kollega

0.047