23948sdkhjf
Del siden

Plastinvent AS

Vi er en kvalitetsleverandør av plastløsninger.

Vi kan plast - og har lang erfaring med å løse krevende utfordringer.

  • Produksjon
    • Vi produserer og leverer blant annet oppdriftsbaserte produkter på eget eller kundens design.
  • Reparasjon
    • Vi reparerer alle typer plastprodukter. Er det ødelagt? Da fikser vi det!
  • Utvikling
    • Våre ingeniører kan bistå med utvikling av løsninger for et optimalt design som dekker behov og krav.

Vi er kjent for vår høye kompetanse og erfaring innen plastsveising, rørsveising, rotasjonsstøping og maskinering og utfører alt innen plastproduksjon.

Plastinvent AS er en velkjent kvalitetsleverandør av plastløsninger i Norge. Selskapet har dyktige industrirørleggere, CNC operatører, produksjonsteknikk og plastsveisere som er i stand til å levere komplette startforingsanlegg og andre anlegg av høyeste kvalitet. Vi er stolte av å kunne tilby en bred portefølje av plastprodukter og vi jobber kontinuerlig for å sikre at kundenes behov alltid er i fokus.

Hva tilbyr Plastinvent AS?

Plastinvent AS kan tilby en rekke av plastprodukter og tjenester. Blant de mest etterspurte produktene finner vi produkter som er laget etter tegning som vi konstruksjonssveiser. Rørsveising og maskinering er også noe vi arbeider mye med. I tillegg til dette, er vi en svært fleksibel og allsidig bedrift som har ekspertise innen mange områder av plastproduksjon. Vi har en rekke maskiner og utstyr som vi kan bruke til å produsere skreddersydde produkter som svarer til kundenes behov.

En av de viktigste tjenestene vi kan tilby er å være din samarbeidspartner fra ide til ferdig produkt. Dette betyr at vi som bedrift kan hjelpe deg med å utvikle de gode løsningene for å møte dine behov og krav, og deretter produsere produktet til en høy standard. Med denne tilnærmingen kan kundene stole på at vi tilbyr gode og tilpassede plastløsninger.

Startforingsanlegg

Vi kan levere komplette startforingsanlegg, som inkluderer alt fra planlegging og konstruksjon til produksjon og installasjon. Dette betyr at vi kan ta ansvar for hele prosessen, noe som gjør det enklere for kunden å få alt på ett sted.

Rørsveising

Vi har også stor kompetanse innen rørsveising. Dette er en avgjørende del i produksjonen av rørsystemer, og vi har en rekke teknikker og utstyr som kan bruke til å sikre at sveisingen er av høyeste kvalitet. Rørsveising kan være en kompleks prosess, men vi har nok erfaring og kunnskap til å takle de fleste utfordringer som måtte oppstå.

Maskinering

Vi har en rekke maskiner og utstyr som kan brukes til å maskinere plastprodukter. Dette er en viktig del av produksjonsprosessen, og vi har teknologien og ekspertisen som kreves.

Buttwelding

Vi har en maskin som kan sveise plater i sammen slik at det blir store konstruksjoner som for eksempel sirkulære tanker eller kar. Kvaliteten på sveisen blir like god som platen i seg selv.

Plastinvent AS har i dag høyeffektive varmeovner for rotasjonsstøpning av krevende industrielle produkter, samt cnc maskiner for plastmaskinering og bearbeiding. De støper, bearbeider og sveiser alle typer plast i sine produksjonslokaler som i dag er på 2000 m2. 

Historie

Plastinvent AS har røtter tilbake til 1986 og var da etablert ved Alversund i Lindås kommune.

Økende oppdragsmengde og satsning på mer moderne og effektive produksjonsmetoder fra 2005 aktualiserte etter hvert behov for nye industrilokaler. Valget falt i 2009 på Olsvollstranda Industriområde i Radøy kommune.

Selskapet eies av Stian Haukeland og hans kone Tone Merete Knarvik Haukeland gjennom selskapet Haukeland Invest AS.

Siden starten har erfaring og kunnskap gitt kundene trygghet og kvalitet på grunn av Plastinvent tradisjon for å satse på kompetanse og utvikling. Det har stor grad skjedd i samarbeid med kunder og partnere. I tillegg til å levere standard produkter, tar de også på seg å spesialdesigne og produsere produkter som oppfyller de spesifikasjoner og krav den enkelte kunder forventer for å kunne yte maksimalt. 

Visjon 
Plastinvent sin visjon er å bli den ledende norske produsent av rotasjonsstøpte produkter og plastbearbeiding.

Plastinvent AS
Radøyvegen 717 Olsvollstranda Industriområde
5938 SÆBØVÅGEN
Norge
Org. nr.: NO937740085
Achilles JQS, ISO 14001, ISO 9001:2015, StartBANK
Finn oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.046