23948sdkhjf
Del siden

Plastinvent AS

Vi er en kvalitetsleverandør av plastløsninger.

Vi kan plast - og har lang erfaring med å løse krevende utfordringer.

  • Produksjon
    • Vi produserer og leverer blant annet oppdriftsbaserte produkter på eget eller kundens design.
  • Reparasjon
    • Vi reparerer alle typer plastprodukter. Er det ødelagt? Da fikser vi det!
  • Utvikling
    • Våre ingeniører kan bistå med utvikling av løsninger for et optimalt design som dekker behov og krav.

Vi er kjent for vår høye kompetanse og erfaring innen plastsveising, rørsveising, rotasjonsstøping og maskinering og utfører alt innen plastproduksjon.

Historie

Plastinvent AS har røtter tilbake til 1986 og var da etablert ved Alversund i Lindås kommune.

Økende oppdragsmengde og satsning på mer moderne og effektive produksjonsmetoder fra 2005 aktualiserte etter hvert behov for nye industrilokaler. Valget falt i 2009 på Olsvollstranda Industriområde i Radøy kommune.

Parallelt med byggeperioden på Olsvollstranda hadde Plastinvent full drift i selskapet ved Alversund.

Selskapet eies av Stian Haukeland og hans kone Tone Merete Knarvik Haukeland gjennom selskapet Haukeland Invest AS.

Ekteparet har drevet, og utviklet, selskapet siden 2005 og ble allerede i 2008 utnevnt som Gasellebedrift. Utnevnelsen fikk de også tildelt i 2013. Det er altså ikke uten grunn at Plastinvent i dag har den høyeste kredittverdigheten i AAA-Kredittrating. Fra Stian og Tone overtok bedriften, og frem til i dag, har deres bedriftsfilosofi vært å skape en fremtidsrettet bedrift med en solid og ryddig økonomi. Helt fra starten av eierskapet, har selskapet hatt en og jevn omsetningsøkning over flere år. Av alle aktive bedrifter i Norge med omsetning på over 1 million kroner, er det kun ca. 5 % som får betegnelsen Gaselle hvert år.

Større produksjons- og lagerkapasitet 
I 2010 ble hele selskapet, med produksjon og administrasjon, flyttet til Olsvollstranda Industriområde. Både produksjons- og lagerkapasitet kunne økes i nye og moderne lokaler.

Kapasiteten økte igjen i 2016 dag produksjonslokalene ble doblet i størrelse. I 2017 ble to nabotomter oppkjøpt, hvor den ene også inkluderte et bygg med kontor, produksjonslokaler og kantine.

Plastinvent AS har i dag høyeffektive varmeovner for rotasjonsstøpning av krevende industrielle produkter, samt cnc maskiner for plastmaskinering og bearbeiding. De støper, bearbeider og sveiser alle typer plast i sine produksjonslokaler som i dag er på 2000 m2. 

Siden starten har erfaring og kunnskap gitt kundene trygghet og kvalitet på grunn av Plastinvent tradisjon for å satse på kompetanse og utvikling. Det har stor grad skjedd i samarbeid med kunder og partnere. I tillegg til å levere standard produkter, tar de også på seg å spesialdesigne og produsere produkter som oppfyller de spesifikasjoner og krav den enkelte kunder forventer for å kunne yte maksimalt. 

Visjon 
Plastinvent sin visjon er å bli den ledende norske produsent av rotasjonsstøpte produkter og plastbearbeiding.

Plastinvent AS
Radøyvegen 717 Olsvollstranda Industriområde
5938 SÆBØVÅGEN
Norge
Org. nr.: NO937740085
Achilles JQS, ISO 14001, ISO 9001:2015, StartBANK
Finn oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.031