23948sdkhjf

PartnerPlast lanserer neste generasjon havbrukslys

- Vi har merket økt fokus på bærekraft, lengre levetid og ønske om mindre vedlikehold. Dette lytter vi til, og vil i løpet av 2023 rulle ut Activa 1800 med mulighet for fjernovervåkning, solcelleladning, oppladbart batteri og integrert AIS.

PartnerPlast styrker nå sin Activa-serie, og tilbyr det de selv mener er bransjens mest holdbare lys.

Brukervennlighet

- Brukervennlighet er i høysetet, og Activa 1800 kan deles på midten for å enkelt komme til og bytte batteri. I tillegg så må jeg nevne at forventet levetid på våre batterier er to år, bare der er det en betydelig innsparing i forhold til dagens standard, sier Hagen.

Ny lansering: Asgeir Stavik Hustad og Silje Hagen med Activa 1800. Foto: PartnerPlast

- Vi ønsket å utvikle en robust all-round mast som var mer kostnadseffektiv, med enklere logistikk, mindre manuelt arbeid og som benyttet et standard batteri. Samme mast vil bli brukt i andre varianter som AIS, sensorer, solcellelading og oppladbare batterier, sier Asgeir Stavik Hustad, Teknisk Fagleder Elektronikk hos PartnerPlast.

Fjernovervåkning av havbrukslys

- Vi ser fram til lanseringen av vårt system for fjernovervåkning av havbrukslys – som også kan integreres med systemene som allerede er i bruk i næringen, legger han til avslutningsvis.

 

Kilde: Pressemelding fra PartnerPlast

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079