23948sdkhjf

Astrup med fokus på maskinering av plastmaterialer

Astrup mener at dette gir dem et konkurransefortrinn.

Astrup har i mange år erfart at flere og flere kunder - som selv maskinerer i stål og metaller - nå ønsker å sette bort produksjon av plastdetaljer, eller ønsker å utvide sin kapasitet og produktsortiment. 

Astrup AS kan bidra med flere løsninger for dette, slik at våre maskineringskunder kan tilby jobber som krever bearbeiding av plast og finne disse lønnsomme.

Stadig økende krav

Kravene fra industrien blir stadig høyere, og derfor må både plasttyper og maskinering følge med i kompleksitet, variasjon og ikke minst med bærekraftige løsninger. Sammen med sin leverandør Röchling tilbyr Astrup lønnsom maskinering. Med dette gir man sine kunder muligheter for å optimalisere egenproduksjon og minske plastavfall.

Fornuftig styring av materialflyt

Astrup ønsker å gi sine kunder et konkurransefortrinn. Gjennom tett samarbeid skal selskapet redusere sitt økologiske fotavtrykk, og være tidlig ute med å justere sine handlinger.

«Astrup har fokus på å gjøre egne prosesser og aktiviteter mer bærekraftige, innen materialløsninger, innkjøp og logistikk», heter det i en pressemelding fra selskapet.

Plast er en verdifull ressurs og ved produksjon av plast forekommer det rester og kapp. Disse restene representerer en verdi som kan utnyttes. For å få en god kvalitet på de materialene som i dag gjenvinnes, kreves det svært gode rutiner og rene materialer. Astrups leverandør Röchling har systemer for resirkulering for å sikre at disse restene går tilbake til produksjon av nye materialer.

Kilde: Astrup

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094