23948sdkhjf

Plastmessen vokser med hall

Den pan-europeiske messen dedikert til plastresirkulering, The Plastics Recycling Show Europe (PRSE), i Amsterdam, Nederland, vokser fra en til to haller.

– PRSE var svært vellykket i 2022 med rekordmange utstillere og besøkende. Vi ser at arrangementet vokser enda mer dramatisk i år med en blanding av både etablerte og førstegangsutstillere, sier Matt Barber, Global Events Manager i Crain Communications.

Plastgjenvinning

Messen er designet spesielt for fagfolk innen plastgjenvinning. Den samler nøkkelaktører fra plast- og resirkuleringssektorene for å vise frem innovative teknologier, dele beste praksis, nettverk og gjøre forretninger.

Et nytt funksjonsområde for kjemisk resirkulering vil lede besøkende gjennom historien og de siste innovasjonene innen kjemisk resirkulering i en tidslinje med videovisninger.

Over 250 bedrifter og organisasjoner fra hele Europa har allerede registrert seg for å stille ut på messen, opplyser arrangøren.

To-dagers konferanse

De siste trendene innen plastresirkuleringssektoren vil bli utforsket i dybden under den gratis to-dagers konferansen, som gir en oversikt over hele verdikjeden for plastgjenvinning, som samler politiske ledere, store merkevarer, resirkuleringsselskaper og plastresirkulerings- og produksjonsindustrien. .

 

Messen holdes 10.-11. mai 2023.

Kilde: Plastnet.se

KLIKK for alle artikler i Messer og arrangementer.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Hallingplast satser på solceller
Komplett kuttet plastforbruket
Holder skipene i rute - med slangekontroll fra TESS
Brannfakkel: Klimautslipp kan ikke beregnes, det må måles
Kobber fra fiskeoppdrett har trolig negativ miljøeffekt
Ralf Schöpwinkel skal lede nytt plastgjenvinningsselskap
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
Building Supply NO
Maskinregisteret

Send til en kollega

0.064