23948sdkhjf

Plastmessen vokser med hall

Den pan-europeiske messen dedikert til plastresirkulering, The Plastics Recycling Show Europe (PRSE), i Amsterdam, Nederland, vokser fra en til to haller.

– PRSE var svært vellykket i 2022 med rekordmange utstillere og besøkende. Vi ser at arrangementet vokser enda mer dramatisk i år med en blanding av både etablerte og førstegangsutstillere, sier Matt Barber, Global Events Manager i Crain Communications.

Plastgjenvinning

Messen er designet spesielt for fagfolk innen plastgjenvinning. Den samler nøkkelaktører fra plast- og resirkuleringssektorene for å vise frem innovative teknologier, dele beste praksis, nettverk og gjøre forretninger.

Et nytt funksjonsområde for kjemisk resirkulering vil lede besøkende gjennom historien og de siste innovasjonene innen kjemisk resirkulering i en tidslinje med videovisninger.

Over 250 bedrifter og organisasjoner fra hele Europa har allerede registrert seg for å stille ut på messen, opplyser arrangøren.

To-dagers konferanse

De siste trendene innen plastresirkuleringssektoren vil bli utforsket i dybden under den gratis to-dagers konferansen, som gir en oversikt over hele verdikjeden for plastgjenvinning, som samler politiske ledere, store merkevarer, resirkuleringsselskaper og plastresirkulerings- og produksjonsindustrien. .

 

Messen holdes 10.-11. mai 2023.

Kilde: Plastnet.se

KLIKK for alle artikler i Messer og arrangementer.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093