23948sdkhjf

Polykemi Group har nå startet produksjon i sin andre fabrikk i Kina

Den nye produksjonsenheten på 9300 m2 i Chongqing er nå ferdig, og har allerede begynt å produsere og levere plastblandinger basert på både nye og resirkulerte plastråvarer.

– Vår investering har blitt tatt veldig godt imot av både eksisterende og nye kunder, sier administrerende direktør Magnus Lindahl.

Siden 2005 har Polykemi Compounds Kunshan, utenfor Shanghai, vært en sterk aktør på det kinesiske markedet. Fra 2015 produserer også søsterselskapene Scanfill AB og Rondo Plast AB i Kunshan.

Andre Kina-fabrikk

Nå utvider Polykemi Group gjennom åpningen av en annen fabrikk i Kina. Den 9 300 m2 store produksjonsenheten i Chongqing er innviet og produserer nå de samme høykvalitetsmaterialene som ved bedriftsgruppens øvrige produksjonsanlegg.

– Det er en av de raskest voksende regionene i landet, med store universiteter og sentre for både produksjonsindustri og forskning. Mange av våre kunder og deres underleverandører er lokalisert i området og takket være den nye produksjonsenheten kan vi gi alle våre kunder enda raskere og bedre service, forklarer Magnus Lindahl, administrerende direktør i Polykemi Compounds Kunshan og Chongqing.

I den nye fabrikken har Polykemi innledningsvis installert to kompounderingslinjer og de produserer for det meste materialer basert på PP, PA6, PA66, PC og PC/ABS.

Egen produksjon på tre kontinenter

Chongqing ligger i den folkerike Sichuan-provinsen i det sentrale Kina. Det er en stor del av landets bilindustri, samt en betydelig del av produksjonsindustrien for park-, snø- og hageprodukter. En etablering i byen åpner også for muligheter for fortsatt ekspansjon mot provinshovedstaden Chengdu og de sørøstlige delene av Kina.

TATT GODT IMOT: – Vår investering har blitt tatt veldig godt imot av både eksisterende og nye kunder, sier administrerende direktør Magnus Lindahl I Polykemi Group. FOTO: POLYKEMI GROUP

– Interessen for resirkulerte materialer av høy kvalitet øker i Kina. I kombinasjon med våre nye produktbaserte plastblandinger gir det oss en unik posisjon på markedet. Vi har kunnskapen om hvordan disse materialene kan kombineres for best resultat, både når det gjelder kvalitet og de stadig tydeligere kravene til bærekraft som finnes i dag, sier Magnus Lindahl.

Det nye produksjonsanlegget er enda et steg i Polykemi Group sitt arbeid for å sikre at kunder som har sin produksjon i flere ulike deler av verden kan ta del i samme høyklasses helhetskonsept, uavhengig av om de har sin produksjon i Asia, Europa eller De Forente Stater.

– Vår strategi er å være geografisk nær kundene våre og tilby dem samme kunnskap og brede utvalg av skreddersydde plastråvarer på flere ulike kontinenter, sier Magnus Lindahl.

USA-fabrikk i 2023

I tillegg til investeringen i Kina bygger bedriftsgruppen også sin egen produksjonsenhet i North Carolina, USA. Det anlegget er også i første omgang utstyrt med to produksjonslinjer og produksjonen forventes å starte i begynnelsen av 2023. Dette betyr at Polykemi Group vil kunne tilby både nye og eksisterende kunder egen produksjon på tre ulike kontinenter

Kilde: Polykemi Group

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078