23948sdkhjf

Infraplast: Allerede 18 ansatte i Lærdal

Industriplast byttet navn til Infraplast, og etablerte en avdeling i Lærdal. Nå skal det også startes produksjon i lokalene.

Avdelingen på Lærdal produserer primært ulike plastprodukter som brukes i infrastruktur, og snart skal produksjonen ta til for alvor.

For foreløpig er rørene som skal verne kabler, produserte ved Infraplasts hovedfabrikk på Askøy utenfor Bergen, skriver Sogn Avis.

Skal produsere selv

På Lærdal er det så langt den siste prosessen som har vært gjennomført, nemlig utblokking av endene slik at de kan koples sammen. Men snart skal de selv produsere slike rør.

– Fra neste uke håper vi å være der at vi fullproduserer slike rør her i Lærdal, i ulike dimensjoner, sier fabrikksjef Ove Kristian Lysne til lokalavisa.

På Lærdal har man nå fått på plass den ene extruderen, noe de er helt avhengig av for å få jobben utført. I tillegg kommer det mange andre maskiner til Lærdal.

ASKØY: Infraplast - tidligere Industriplast - har hovedkontor på Askøy utenfor Bergen. FOTO: GOOGLEMAPS

18 ansatte

Så lang er det ansatt 18 personer ved Infraplasts avdeling i Lærdal. 15 av dem har allerede startet, og de siste tre starter rett etter nyttår.

– Det positive med dette er at alle får være med på å installere og sette på plass maskiner. Vi har også hatt kveldsskift, sier Lysne videre, og legger til at bedriften bidrar til at mer skjer i Lærdal.

Målet er å ha full produksjon i mai neste år, men det er usikre tider med hensyn til leveranser av komponenter. I tillegg kan det være utfordring i få tak nok fagfolk.

Kilde: Sogn Avis

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078