23948sdkhjf

JSW åpner hovedkvarter i Europa

– At JSW investerer i Europa ved å etablere et teknologisenter og maskinlager er viktig for oss, sier Anders Friborg, salgssjef for Green & Company, til Plastnet.se.

1.februar åpner sprøytestøpemaskinprodusenten Japan Steel Works, JSW, hovedkontor i Europa.

- Hovedkontoret, JSW Plastic Machinery Europe, er for tiden under bygging, sier Anders Friborg.

Stor forskjell

– Det at JSW åpner et europeisk hovedkvarter med teknologisenter, maskin- og reservedelslager i Warzsawa, Polen, vil utgjøre en stor forskjell for oss. Det betyr at vi får teknisk støtte i Europa, men viser også at JSW satser på det europeiske markedet, sier han.

JSW har tidligere gjort en lignende investering i USA. Målet er at JSW skal ha rundt 100 standardmaskiner på stedet når den åpner i februar neste år. Allerede i dag har JSW sendt rundt 40 maskiner dit, som har blitt plassert på et lager i forbindelse med byggingen av det europeiske hovedkvarteret.

På stedet i det europeiske maskinlageret vil alle maskinstørrelser fra 50 til 850 tonn og deres forskjellige typer skruesylindere være tilgjengelige.

– Dersom kunden ønsker tilleggsutstyr som kjernetrekking, monterer vi det på en av deres enheter i Lund eller Anderstorp, sier Anders Friborg.

 Mer enn 2000 sprøyetestøpemaskiner årlig

JSW produserer over 2500 sprøytestøpemaskiner årlig. Alle er helt elektriske og passer innenfor området 30 til 3000 tonns låsekraft. Sprøytestøpemaskinene produseres utelukkende i Hiroshima, Japan. Bare noen tilpasninger og justeringer vil finne sted andre steder, for eksempel i Warszawa fra februar 2023.

Kilde: Plastnet.se

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.101