23948sdkhjf

K-Messa: - Den desidert viktigste møteplassen

K-Messa i Düsseldorf nærmer seg med stormskritt. Plastforum har snakket med noen besøkende og utstillere om hva de forventer av årets messe, som er den første etter koronapandemien.

Markedssjef Ole Jan Myhre, Norner (utstiller)

- Norner deltar på K-2022 som et av svært få norske selskap, som vi har en tradisjon for. Det gjør vi fordi K-messen er den desidert viktigste møteplassen globalt for alle som jobber med plastmaterialer og teknologi. Vi jobber internasjonalt og våre kunder er i alle deler av verden både innen alle aspekter av polymer produskjon og i prosessering til ulike sluttanvendelser.

- Hva forventer dere av K-messa i år?

- Vår erfaring er at Norner har et høyt antall besøkende og vi forventer enda større tilstrømming av besøkende både til messen og vår stand på 7.1 C23. Derfor har vi også økt bemanningen betydelig på vår stand i år.

- Hva vil være Nornes hovedfokus på messa?

- De viktigste temaene for oss blir på den ene siden hvordan vi kan hjelpe plastprodusenter med teknologiutvikling og sikre kritiske leveranser av katalysatorer og additiver. På den annen side vil det bli fullt fokus på alle aspekter av sirkulærøkonomi i plastveridkjeden. På begge disse områdene har Norner en bred kompetanse og et velfungerende pilotsenter for å hjelpe industrien.

PÅ STAND:Norners stand på K-messa før pandemien satte inn for fullt. FOTO: MORTEN DAHL

- Hva er plastbransjens største utfordringer nå?

- Vi står nå ovenfor store utfordinger med krig i Europa, råvaretilgang og energipriser. Dette vil vi også diskutere med våre besøkende og det er viktig for oss å få en bedre forståelse for hvordan dette kan påvirke deres og vår business. Vi er jo ikke en produsent, men en leverandør av R&D- tjenester og teknologi, så vi påvirkes ikke i form av produksjonsutfordringer som mange andre.

 

KLIKK for alle artikler i Messer og arrangementer.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.265