23948sdkhjf

Alt klart for Scanpack

Neste uke er det igjen klart for Scanpack-messen i Gøteborg. Dette blir den første emballasjemessen i Norden etter koronapandemien.

Emballasjeforeningen spiller en sentral rolle for de norske besøkende og utstillerne på Scanpack-messen, som starter 4. oktober og avsluttes 7. oktober.

Foreningen leier blant annet ut utstillingsområder, og er behjelpelige med andre utfordringen som skulle dukke opp i løpet av messedagene, skriver foreningen på sine hjemmesider.

Minglekveld

Det blir også en minglekveld med alle de norske utstillerne, der blir servering og underholdning. Det skjer om kvelden tirsdag 5. oktober.

En av bedriftene som har deltatt på Scanpack-messen mange ganger er Tronrud Engineering.

– Bedrifter som leverer maskiner eller utstyr som benytter en eller annen form for emballasje deltar på denne typen messe. De treffer folk, kan bygge relasjoner og ikke minst treffe et stort spekter av eksisterende og potensielle nye kunder, salgssjef Tor Gustavsen bedriften til Emballasjeforeningen.

- Viktig møteplass

En annen som også skal på Scanpack-messen i Gøteborg er Kyrre Auran, salgs- og markedssjef i Ranheim Paper & Board.

– Scanpack er først og fremst en viktig møteplass for oss aktører i emballasjebransjen, hvor vi møter kunder, samarbeidspartnere og leverandører. Scanpack er en lang og hektisk uke hvor det beste er hyggelige møter med nye mennesker, og ikke minst den emballasjefaglige praten på tvers av industrien, uttaler han.

Norske utstillere 

Dette er utstillerne på Emballasjeforeningens område i C-hallen:

Tronrud Engineering, BEWI Produkter AS, Glomma Papp, Mauser-Noreko, Nopla, Norner, Ranheim Paper & Board, Schütz Nordic, Skipnes Etikett, Trosterud Mekaniske Verksted og WJ Business Partner.

 

Kilde: Emballasjeforeningen

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078