23948sdkhjf

Plast- og komposittkonferansen er endelig tilbake i fysisk format

Det er nå fire år siden forrige gang Plast- og komposittkonferansen inviterte til faglig oppdatering og nettverksbygging på tvers verdikjeder, materialer og produksjonsmetoder. I september er det på nytt klart for konferanse på Sandane i Nordfjord.

Siden forrige konferanse har fokuset på bærekraft og sirkulærøkonomi økt jevnt, samtidig som både råvaremangel, pandemi og krig satt sitt preg på hverdagen.

- Vi har virkelig fått innprentet klisjéen “the only constant is change”. Utfordringene som har stått i kø ligger også bak årets konferansetema “Verdiskaping i en industri i endring”. Målet er at programmet skal både gi innsikt i og inspirasjon til å bruke endringene og usikkerheten til å snu på flisa og finne de gode mulighetene til styrke bedriftene og skape mer verdi, sier business cluster manager Vidar Nyhammer i NCMT.

Konferansen vil foregå i Trivselshagen kulturhus på Sandane fra 28.-29. september, og har som mål å samle over 200 deltakere fra hele landet.

Program

På årets konferanse får du høre over 30 foredragsholdere fra både inn og utland. Du vil få møte både resirkuleringsaktører, produksjonsbedrifter, råvareleverandører og forskere som presenterer prosjekter, produkter og materialer. I tillegg møter du flere organisasjoner, utdanningsinstitusjoner og 3 av Norges 5 katapultsenter.

Programmet er delt inn i følgende bolker: 

  • Sirkulære løsninger
  • De nye forretningsmulighetene
  • Kontroller avtrykket ditt
  • Kompetanseheving for utvikling
  • Biobaserte muligheter
  • Plast og kompositt i sektoren for fornybar energi
  • Kompositter inn i fremtiden
  • Ulike vinklinger på plast og bærekraft

Mer enn foredrag

I tråd med konferansearrangør, NCMT, sitt mantra om at det må samarbeid til for å overkomme de store utfordringene, vil det gjennom konferansen bli lagt til rette for samtaler og nettverksbygging i uformelle settinger. Onsdag kveld blir det også festmiddag og underholdning på Gloppen Hotell.

Billetter

På ncmt.no kan du bestille konferansepass både med og uten overnatting. Ønsker du stand, kan dette bookes på samme sted.

Mer informasjon får du ved å kontakte klyngeleder i NCMT, Vidar Nyhammer (vidar@ncmt.no), eller ved å trykke på denne linken:

https://ncmt.no/arrangementer/plast-og-komposittkonferansen-2022

Kilde: NCMT

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063