23948sdkhjf

Brødr. Sunde AS endrer navn til Sunde AS, og gjør samtidig endringer i ledergruppen

Brødr. Sunde AS endrer navn til Sunde AS. Samtidig gjør selskapet endringer i ledergruppen, hvor Bertil Sunde tiltrer som administrerende direktør og Karl Johan Sunde går over i stillingen som arbeidende styreformann. Endringene gjelder fra 1.august 2022.

- Bakgrunnen for navneendringen er et ønske om at navnet bedre skal reflektere selskapet slik det er i dag, sier Bertil Sunde, påtroppende administrerende direktør.

Bedre navn

- I tillegg så mener vi at Sunde AS er et bedre navn med hensyn til videre utvikling, spesielt i det internasjonale markedet, legger han til.

 Samtidig gjør selskapet endringer i ledergruppen. Karl Johan Sunde har jobbet som administrerende direktør siden 1979, og gir nå stafettpinnen videre til sin sønn Bertil Sunde.

- Bertil Sunde har vært i selskapet siden 2002, og har opparbeidet seg solid kompetanse innen drift og utvikling. Jeg føler at tiden nå er inne for å slippe yngre krefter mer til, sier Karl Johan Sunde.

Karl Johan er dog snar med å legge til at han ikke har noen umiddelbar plan om å trekke seg tilbake.

Livsstil

 - Denne jobben er mer som en livsstil for meg. Å ha tatt selskapet fra å være en liten aktør til å nå være et internasjonalt industrikonsern, er en reise som jeg er utrolig stolt over å ha fått til sammen med dyktige medarbeidere, sier Karl Johan.

- Jeg ønsker å overlate mer av det operative ansvaret til nye krefter, og selv gå over i en ny og litt “friere” rolle som arbeidende styreformann, avslutter han.

Kilde: Brødrene Sunde

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125