23948sdkhjf

BEFORM kjøper Halden-baserte Katoplast

BEFORM Holding, et selskap som spesialiserer seg på produksjon av sprøytestøpt plast – og termoplast-komponenter og som er heleid av BEWI Invest, styrker sin virksomhet ytterligere gjennom kjøpet av Katoplast AS i Tistedal i Østfold, i nærheten av Halden.

Kjøpet av Katoplast er selskapets tredje oppkjøp på under ett år, etter kjøpet av HV Plast på Hønefoss og Biobe i Fredrikstad høsten og vinteren 2021.

- Katoplast passer godt inn i vår forretningsmodell og vekststrategi, og vi er godt fornøyde med å kunne ønske de ansatte i Katoplast velkommen til oss, og derigjennom få tilgang til økt kunnskap og kompetanse innenfor våre nisjeområder, sier Jens Christian Hernes, daglig leder i BEFORM.

Økt interesse for lokal produksjon

- Vi har de siste årene opplevd økt interesse for lokal produksjon, noe som sannsynligvis skyldes ringvirkninger av pandemien, men også av hensyn til miljø og etikk, og her mener vi at vi kan ta en viktig posisjon, fortsetter Hernes.

 

HALDEN: Katoplast holder til i Tistedalen utenfor Halden. FOTO: KATOPLAST

Katoplast ble konsolidert inn i BEFORM fra 1. juni 2022, og tidligere daglig leder for Katoplast, Trond Vidar Kjellin, vil inngå i ledergruppen i BEFORM.

 BEFORM har i dag produksjonsfasiliteter på Hønefoss, i Fredrikstad og nå også i Halden.

 

-Som de fleste andre selskap i BEWI sfæren har vi en ambisiøs vekststrategi. Vi er et nyetablert selskap, men vi har kommet godt i gang på kort tid, og ser store muligheter for videre vekst gjennom konsolidering innen vår nisje. Foreløpig har vi kun virksomhet i Norge, men vi forventer å kunne annonsere ytterligere oppkjøp utenfor landets grenser veldig snart, avslutter Hernes.

 

 

Kilde: BEFORM

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094