23948sdkhjf

Stones-tunga i lego

Lego går sammen med The Rolling Stones for å markere bandets 60-årsjubileum.

Legos hyllest til «The World’s Greatest Rock’n’Roll-band” går ut på at voksne kan dykke ned i musikken til gruppa ved å bygge den verdensberømte Stones-tunga.

50 år siden tunga

Det nye Lego-settet der voksne (og barn) kan bygge den berømte Stones-tunga vil være i salg fra 1. juni. I år er det 60 år siden The Rolling Stones så dagens lys i London. Selve tunga var å se første gang på den legendariske LP’en «Sticky Fingers» fra 1971.

Lego-tunga vil være 57 cm høy og når man kjøper Stones-settet fra Lego, vil det følge med en del rariteter som forteller noe om bandets musikk og ikke minst et intervju med John Pasche, mannen som designet tunga for 50 år siden.

LEGO-KLOSSER: Stones-tunga skal bygges med hjelp av musikk og andre rariteter. FOTO: LEGO

Verdensberømt ikon

- Hvem kunne tro at for 50 år siden at Lego ville gjøre det om til et lego-sett. Wow, sier Pasche i en uttalelse i forbindelse med lanseringen.

-Siden tunga er ett av de mest verdensberømte ikonene, var den største utfordringen for Lego å gjøre den så tett opp til originalen som mulig. Derfor måtte vi ha en mer rocka tilnærming til hvordan vi skulle lage klossene som danner Stones-tunga, sier sjefdesigner Fiorella Groves i Lego-gruppen.

The Rolling Stones legger nå snart ut på en omfattende Europa-turne etter å ha gjort konserter i USA tidligere i vinter. Turneen blir den første uten trommeslager Charlie Watts, som døde i fjor sommer, 80 år gammel.

Kommenter artikkelen

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.143