23948sdkhjf

Protec-samarbeid ble i går formelt

I november 2021 opprettet Protec Scandinavia & Feddersen-gruppen en avtale med CMG Granulators som dekker eksklusiv representasjon i hele Norden. Den offisielle oppstart datoen var 4. april 2022 – altså i går.

- Etter at vi i fjor høst besluttet oss for å avslutte samarbeidet med daværende kvern leverandør, har vi brukt tiden til å bygge opp lager, opplæring, og forberede en bred lansering. Vårt skandinaviske team er godt forberedt, sier Per Skjevik, daglig deder og ansvarlig for gjenvinningsdivisjonen.

Passer inn i porteføljen

Han sier at Protecs avgjørelse om å bytte leverandør ikke var en utfordrende prosess. Maskiner med lavere energi forbruk og redusert lydnivå passer godt i Protecs portefølje, og dessuten får selskapet nå også tilgang til kverner for gjenvinning og en langt større portefølje.

I forbindelse med at avtalen mellom de to selskapene nå er blitt en offisiell realitet, lanseres nå Piovan CMG kverner i Norge. Kvernene skal ifølge en pressemelding gi lavere energiforbruk, redusert lydnivå, bredere utvalg og større rotordiameter.

Protec etablert i 2017

Protec Scandinavia ble i juli 2020 en del av den tyske Feddersen-gruppen, og i Skandinavia er det om lag 30 personer som jobber i selskapet. Protec Scandinavia er en maskin-, utstyrs-, tjeneste- og råvare-leverandør til skandinavisk plas industri, etablert i 2017. Selskapet er aktivt primært innen gjenvinning, ekstrudering, formblåsning, filmblåsning, rotasjonsstøping, formstøping og partikkel skum bransjen.

Ledende globalt

Granulatorer, som er en del av Piovan CMG, er en ledende produsent av kverner og shreddere for industrielle produksjons- og gjenvinningsapplikasjoner, og da primært for plast. Selskapet har holdt det gående i 43 år og har mer enn 30.000 enheter installert verden over. Deres fabrikk ligger i italienske Bologna.

Kilde: Protec Scandinavia

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.095