23948sdkhjf

ACT Logimark styrker sin posisjon som leverandør av etiketter

Etiketter, oblater og klistrelapper - kjært barn har mange navn!

ACT Logimark har siden selskapets etablering 1990 produsert og levert selvklebende etiketter til små og store bedrifter i Skandinavia.

Lilleborg Fabrikker på Ski var blant ACT Logimarks første større kunder som etter overgang fra våtlims etiketter tidlig på 90 tallet valgte ACT Logimark som sin leverandør av selvklebende etiketter. ACT Logimark er fortsatt leverandør til bl.a. Orklas fabrikk på Ski og har kontinuerlig økt sine leveranser også til andre Orkla eide fabrikker.

Betydelig omsetning

- Produksjon og leveranser av etiketter utgjør en betydelig del av vår omsetning, forteller Morten Mathiesen, daglig leder i ACT Logimark AS.

- Våre leveranser av etiketter omfatter nøytrale etiketter til merking av blant annet F-pak, D-pak og paller, samt ferdigtrykte etiketter til produktmerking. Vi har inngått faste leveringsavtaler med mange produksjonsbedrifter hvor kvalitet, kompetanse, pris og punktlighet trolig ligger bak vår positive utvikling. Våre avtaler omfatter også printere og etiketteringsmaskiner. Vi tror at vi som total leverandør av maskinvare, programvare og forbruksvarer gir våre kunder en sikkerhet og styrker vår posisjon som leverandør, sier han.

INHOUSE: - Digitalisering og digital produksjon av etiketter viser god økning hos oss, sier adm. dir. i ACT Logimark, Morten Mathiesen. ARKIVFOTO: PLASTFORUM

I eget bygg

- Digitalisering og digital produksjon av etiketter viser god økning hos oss. I tillegg til samarbeid med noen av de største produsenter av etiketter i Europa, har vi sett nytten av å kunne produsere etiketter digitalt i eget bygg, legger han til.

Etter at selskapet i 2019 flyttet inn i nytt og større bygg på Jessheim, og fikk bedre plass, har det etablert egen «print-shop» hvor kundene raskt og rimelig får sine bestillinger levert, i det antall de ønsker.

Som representant for Afinia Technologies, produsent av fullfarge etikettprintere og løsninger for etterbehandling av etiketter og laminat, har ACT Logimark anskaffet -utstyr for produksjon, stansing og printing av etiketter.

Dette setter oss i stand til å levere etiketter i eksakt den form og i det antall våre kunder ønsker, sier Mathiesen.

"On demand production"

Felles for de fleste etikettvarianter, er at om prisen skal bli lavest mulig, betyr det større opplag. Ofte må etikettens innhold endres som følge av nye retningslinjer eller designmessige hensyn, og allerede innkjøpte etiketter utgår og må kastes. Dette betyr ekstra kostnader og kan ha innvirkning på miljøet.

- Derfor er vårt tilbud om «on demand production» av etiketter godt mottatt blant våre kunder. Vi omtaler dette som hustrykkerier, og vi leverer denne type utstyr og løsninger tilpasset alle volumbehov, avslutter Morten Mathiesen.

 

Kilde: ACT Logimark

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094