23948sdkhjf

Lexit med et bredere tilbud i Skandinavia

Markem-Imaje blir Lexit i Skandinavia.

Lexit har inngått en avtale med Markem-Imaje (MI) om å ta over distribusjonen av deres produkter og løsninger i Norge, Sverige og Danmark.

Avtalen innebærer at Lexit også tar over organisasjonen av MI i Skandinavia. Overtakelsen er planlagt å skje fra og med 1. april i år.

Ledene leverandør

MI er en av verdens ledende leverandører av utstyr og løsninger for merking og sporbarhet. Selskapet har så langt hatt en egen distribusjon i Skandinavia. Framover avgir MI ansvaret for skandinaviske sluttkunder til en lokal partner og har valgt Lexit. Lexit blir eneste distributør for MI.  

Avtalen innebærer at Lexit blir betydlig større med sterkere kunderelasjoner, mer innovative prosjekter og øk salg, skriver Lexit i en pressemelding. Videre at den kanksje viktigste endringen er at Lexit tilknytter seg en gruppe medarbeidere med stor yrkeskunnskap.

ADM. DIR.: Sjur Skjæveland, adm. dir. i Lexit. FOTO: LEXIT

Bredere portefølje

Dessuten får Lexit en enda bredere portefølje av produkter, løsninger og ekspertise for å hjelpe sine kunder å løse sine utfordringer. Et eksempel er blekkmarkering. MI har letet etter en partner som de tror kan videreutvikle virksomheten gjennom å arbeide enda nærmere kunder i Skandinavia.

–Sammen med MI kommer vi til å levere ambisiøse planer i framtiden, sier Sjur Skjæveland, adm. dir.  hos Lexit Group-konsernet.  

I løpet av neste år vil MIs virksomhet å bli integrert med Lexits øvrige virksomhet.

 

Kilde: Plastnet.se

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.093