23948sdkhjf

Orkla snur – Norgesplaster blir i Norge og 60 ansatte beholder jobbene

Det er jubel i Vennesla etter at Orkla har snudd i saken om å flytte Norgerplaster-produksjonen til Spania. Nå har styret i Norgesplaster bestem at produksjonen forblir i Norge.

I Sørlandskommunen Vennesla er Norgesplaster en hjørnesteinsbedrift, og det er stor jubel etter at styret i Norgeplaster har snudd i saken om å flytte produksjonen til Barcelona i Spania.

Det betyr at 60 ansatte beholder jobbene sine.

– Vi har besluttet å videreføre produksjon på begge steder, men vil foreta noen endringer mellom fabrikkene for å utnytte teknologien og kapasiteten vår best mulig, sier administrerende direktør Knut Eckhoff i Norgesplaster i en pressemelding fra Orkla, som eier Norgesplaster.

10 årsverk kan bli borte

Til lokale medier sier Eckhoff at det likevel på sikt kan bli nødvendig med en nedbemanning i Vennesla, og han anslår at antallet kan dreie seg om 10 åsverk. Ønsket er at dette skal skje gjennom naturlig avgang.

Ansatte, lokale politikere og Norsk Industri har jobbet for å få endret det tidligere forslaget om å flytte all produskjon til Barcelona. Nå takkes disse.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.093