23948sdkhjf

Polymerløsning for elbiler

DuPont har lansert en rekke løsninger som skal hjelpe OEM-produsenter og deres leverandører å bygge sikre, bærekraftige, lette og stillegående hybrid- og elbiler.

Materialprodusenten har et økende sortiment av løsninger for bilelektrifisering, noe selskapet viste på Fakuma-messen i fjor.

Blant annet ble det vist en hybridspole produsert av høytemperatur PA (Zytel HTN) som støtter varmehåndtering i elbil-motorer.

En ny kjøleplate av plast/metallhybrid kjøleplate ble vist fram på selskapets stand, der DuPonts høytemperatur PA kjemisk ble bundet til aluminium for å skape en løsning som forbedrer battericellenes bærekraft og varmehåndteringsprestasjon.

Produsentens hydrolysestabiliserte PBT (Crastin HR) passer perfekt for sofistikerte sensorsystem og elektroniske komponenter som brytere, kontakter og elektroniske styreenheter.

På messen meddelte DuPont også at man nylig har åpnet tre Centers of Excellence for bilelektrifisering. Disse teknologisentrene er blitt lokalisert i Europa og Kina og har som målsetning å støtte den pågående utviklingen innen de tre nøkkelområdene - batterisikkerhet, varmehåndtering og økt effektivitet for drivlinjen.

Kilde: Plastnet.se

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125