23948sdkhjf

Wittmann dropper Battenfeld

Maskin- og robotprodusenten Wittmann Group endrer sin merkevarestrategi i 2022.

Den østerrikske produsenten av sprøytesøpingsmaskiner, robotteknologi og utstyr, Wittmann Group, løftet inn Battenfeld-navnet etter oppkjøpet av selskapet i 2008.

Men etter å ha konsekvent brukt merkevaren Wittmann for sine roboter og utstyr samt Wittmann Battenfeld for deres sprøysteformmaskiner velger konsernet nå å legge navnet Battenfeld til siden.  

Bare Wittmann-logo

Fra begynnelsen av januar kommer Wittmann Group bare å bruke Wittmanns logo for samtlige maskin- og produktlinjer. Endringen vil bli startet i januar og være ferdig i god tid til K-messan i oktober 2022.

Merkevareendringen kommer ikke til å innebære noen endringer i organisasjonen av selskapet innen Wittmann-konsernet.  

I en pressemelding skriver Wittmann Group at en enhetlig merkevaresatsing og samme fargeskjema for hele produktsortimentet blant annet gjøres for å understreke selskapets "one-stop-shop"-kapasitet. 

LEGGER TIL SIDEN: Michael Wittmann, konsernsjef for Wittmann Group meddeler at konsernet i løpet av 2022 kommer til å legge merkevaren Battenfeld til side. FOTO: WITTMANN GROUP

I Norge representeres Wittmann og Wittmann Battenfeld av Battenfeld Sverige AB. Plastforum har spurt Christian Hiljemark, adm. dir. for selskapet hva navnebyttet kommer til å bety for det svenske selskapet, som også har ansvaret for Norge. 

- Pr i dag kommer vi ikke til å bytte navn, men vi får se vad framtiden gir, sier Hiljemark, og legger til at Battenfeld Sverige AB er så mye mer enn bare Wittmann Group.

Eier flere selskap

Battenfeld Sverige selger for eksempel ekstrudere fra Battenfeld-Cincinnati, gjenvinningssystem fra Herbold og NGR, samt formblåsningsmaskiner fra Kautex. Det svenske selskapet eier også det svenske selskapet Wiba Automation AB og Wiba Nordic Oy i Finland.  

Kilde: Plastnet.se

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Fire tiltak for plast med lang levetid kan gi sirkularitet på 77 prosent
Nedgang i produksjonen av gummi, plast og mineralsk industri
Fra NAMC til SALT
Nye globale forbud mot miljøgifter vedtatt
Packoorang vil bli verdensledende med sin satsning på gjenbruk av emballasje
Siva-prisen 2023: Vinneren har spart miljøet for over 100 tonn engangsplast
Andre Nordiske Medier

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.141