23948sdkhjf

Askøy-bedriften Industriplast med suksess: Skal leie ekstra lokale i Lærdal

Industriplast AS går så bra at de ser seg nødt til å finne et tilleggslokale enn det de har i dag.

Industriplast begynte med plastproduksjon allerede i 1963, og har opparbeidet solid erfaring og kompetanse innen ekstrudering.

Bedriften holder til på Askøy utenfor Bergen i et lite egnet lokale for utvidelse. Nå når bedriften går bra, har man derfor vært på utkikk etter et lokale i tillegg til hovedkontoret på Askøy.

Bedre logistikk

- Valget falt på Lærdal, som ligger sentralt til i Norge og med nærhet til sjøen. Det gjør transport, lossing og andre forhold enklere og gir oss bedre logistikk, sier adm. dir. Kim Eriksen i Industriplast til Plastforum.

Bakgrunnen for at de nå ser seg nødt til å leie et nytt lokale fra sommeren 2022, er at Industriplast har mer enn nok å gjøre, og trenger dermed større og bedre egnet plass til å håndtere de produktene som de arbeider med.

I tillegg til å drive med kabelvern og plastproduksjon, har selskapet eget gjenvinningsanlegg for plast, der man resirkulerer uten bruk av kjemikaler, og ikke slipper ut annet enn vanndamp.

Solide ordrebøker inn i 2022

-Vi håndterer større produkter som krever plass og god logistikk. Det fant vi i Lærdal, og vi ser virkelig fram til å kunne etablere oss der, sier Eriksen videre, og legger til at selskapet har vokst bra i 2021, og at ordrebøkene for 2022 også ser svært lovende ut.

Han tenker seg at på sikt vil det kunne bli like mange ansatte ved Lærdal som det er ved hovedkontoret på Askøy utenfor Bergen. Der er det for tiden 35 ansatte.

Ifølge Proff hadde Industriplast driftsintekter på 56,5 millioner kroner i 2020.

 

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094