23948sdkhjf

PartnerPlast er blitt ISO 14001-sertifisert

- Dette vil hjelpe oss som selskap til å redusere vår påvirkning på miljøet, sier markedskoordinator i PartnerPlast, Randi Rovick.

I en pressemelding skriver selskapet at dette også vil ha en positiv påvirkning på hvordan selskapet drives, som igjen kan generere bærekraftig vekst og økt lønnsomhet.

«Dette er i tråd med våre høye målsetninger som er basert på FNs bærekraftfsmål, men også vårt fokus på gjenbruk og sirkulær økonomi», heter det videre fra selskapet.

- Vi har investert mye i bærekraft og vi vil gjøre noe helt spesielt ut av vårt bærekraftsarbeid. Dette skal ikke bare være snakk, men være reelt som utgjør en forskjell. Med ISO 14001-sertifiseringen er vi blitt mer inspirert til å øke dokumentasjonskravene til et nytt nivå, uttaler Rovack.

PartnerPlast

ÅNDALSNES: PartnerPlast holder til i Åndalsnes. FOTO: PARTNERPLAST

Hun sier at en tredjepart vil besøke bedriften en gang i året for å forsikre seg om at PartnerPlast gjør det de skal gjøre i forhold til sertifiseringen.

- I praksis betyr standardiseringen at vi må ha stålkontroll på alle ledd i produksjonen, og at alt vi driver med kan ha en påvirkning på miljøet, energiforbruket, sirkulærøkonomien og avfallshåndteringen. På samme tid, er det avgjørender å sørge for at alle ansatte forstår hva dette innebærer og hva som må til for at vi skal oppfylle standarden, sier Rovack avslutningsvis.

Kilde: Pressemelding fra PartnerPlast

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.25