23948sdkhjf

Polykemi Group satser på ytterligere produksjon i Kina

Selskapet regner med å åpne fabrikk i Chongqing 2022.

Polykemi Group fortsetter å vokse internasjonal. Samtidig som selskapet satser i USA, ferdigstiller Polykemi AB ytterligere en produksjonsenhet i Kina. Målsetningen er å starte produksjonen allerede i 2022.

– Etterspørselen etter våre høykvalitative materialer er stor og vi etablerer oss nå også i sentrale Kina for å kunne gi kundene en enda raskere og bedre service, sier adm. dir. Magnus Lindahl.

Vokst seg sterk i Kina

Polykemi Compounds i Kunshan utenfor Shanghai har siden starten i 2005 vokst seg sterkere på det kinesiske markedet. I 2019 ble en tredje fabrikkbygning innviet i Kunshan og nå produseres kundetilpassede plasttilbehør av høyeste kvalitet, basert på ny plastråvare og høykvalitativt gjenvunne råvarer, både av Polykemi Compounds men også for Polykemis datterselskap Rondo Plast AB og Scanfill AB.

Fra og med 2022 kommer Polykemi Group å styrke sin posisjon i Kina ytterligere, og åpnen en ny produksjonsenhet i Chongqing, liggende 160 mil vest for Kunshan. Selskapet har i løpet av de siste 10 årene hatt et salgskontor i Chongqing, i den folkerik Sichuanprovinsen i sentrale Kina, og den nye fabrikken skaper både sterkere kunderelasjoner og en forbedret service i regionen.

Nærhet til kundene

– Mange av våre kunder og deres underleverandører finnes i området. Med en fabrikk i Chongqing kan vi sikre leveransetider og garantere samme høye kvalitet på både nyvarer og gjenvunne råvarer, forklarer Magnus Lindahl videre.

– Vi kan også sikre at kunder som har sin produksjon oppdelt på flere kontinenter får nøyaktig samme høykvalitative helhetskonsept, uansett om de har sin produksjon i Asia, USA eller Europa.

Den 9300 kvadratmeter store fabrikken kommer til å produsere både nye varer og gjenvunne tilbehørsdeler. Målsetningen er å starte produksjonen i løpet av første kvartal 2022.

– Det er en økende interesse for høykvalitativt gjenvunnet materiale i Kina og i kombinasjon med våre kundetilpassede plasttilbehør, basert på nye varer, regner vi med å kunne produsere betydelige volum i Chongqing. Dette er en villet strategi der vi arbeider for å være geografisk nær våre kunder og ha en bred base med kunnskap på flere kontinenter i en stadig omskiftelig verden, sier Magnus Lindahl.

EN FABRIKK TIL: Polykemi Group har planer om å etablere ytterligere en fabrikk i Kina. ILLUSTRASJON: POLYKEMI GROUP

Famileselskapet Polykemi AB har sin base i Ystad, Sverige og selskapet har hatt en egen produksjonsenhet i Kina i snart 15 år, og i løpet av neste år åpner Polykemi Group ytterligere en fabrikk i Kina, samtidig som de starter egen produksjon i North Carolina, USA.

I selskapets ånd

– Vår grunnlegger, Hugo Jönsson, var med og la grunnlaget for vår visjon i Kina allerede i 2004, og det er med stor glede og stolthet at vi nå går inn i dette prosjektet. At etableringen i Chongqing faller sammen med satsingen i USA understreker vår besluttsomhet om å være en partner i både øst og vest. Det er vår families overbevisning om at disse stegene er i riktig retning for konsernets utvikling, sier Ola Hugoson, som er adm. dir. og den del eierfamilien.

 

Kilde: Pressemelding fra Polykemi Group

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062