23948sdkhjf

Nytt gjenvinningsteam

Med en sterkt voksende interesse for Protec Scandinavias produktportefølje innen gjenvinningsmaskiner og det generelt voksende plast gjenvinningsmarkedet, skaper Protec Scandinavia og K.D Feddersen et nordisk gjenvinningsteam.

- Teamet, som starter med fem personer, skal spesialisere seg på plast gjenvinningsløsninger der maskiner og utstyr fra de tunge agenturene bedriften innehar, skal brukes. Der er blant annet maskinleverandørene Erema og Weima, og et ledende navn innen vaskeløsninger, sier Per Skjevik, daglig Leder og gründer av Protec Scandinavia. 

Det nye teamet vil ha sin base i Värnamo, Sverige, og derfra bearbeide det nordiske og baltiske markedet med gjeldene agenturer.

Nå har vi kunnskapen fra det Europeiske kontinentet, lokalt hos oss i Norden, legger Skjevik til,  som selv har vert stekt engasjert i plast gjenvinningsmaskiner siden 2016.

Gjenvinningsteamet kommer i første omgang til å få tre tekniske prosjektselgere, en spesialtekniker og en person på administrasjon, i tillegg til de store resurser man har tilgang til hos sine leverandører.

-Vi har nå kommet godt i gang etter oppkjøpet av Protec Scandinavia Gruppen i fjor sommer, og K.D Feddersen har på kort tid løftet kompetansen innen plastgjenvinning, og arbeider målrettet med å bli den største aktøren for maskiner, utstyr og løsninger på det skandinaviske og baltiske markedet under Protec Scandinavia-navnet, sier Torbjørn Egerhag, adm. dir. for K.D Feddersen Norden AB.

De to Protec-selskapene har sine baser i Trondheim og Värnamo. Protec Scandinavia er siden juli 2020, en del av tyske Feddersen-gruppen, med et samlet team på drøyt 30 personer og 300 millioner svenske kroner i omsetning i Skandinavia. Feddersen gruppen omsetter omkring 800 millioner Euro.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.343