23948sdkhjf

Elmia-messen åpner for underleverandører

Hos Elmia er planleggingen for årets underleverandørmesse i full gang. Messearrangøren har nylig annonsert at årets messe vil være en kombinasjon av et fysisk og digitalt møtested. Det skriver plastnet.se.

I fjor måtte underleverandørmessen Elmia Underleverandør innstilles i sin fysiske form for i stedet å bli avholdt i digital form. Ingen vet med 100 prosent sikkerhet, om messen kan kjøre i fysisk form i 2021, men nå har Elmia utttalt at de planlegger en blanding av en fysisk og en digital messe.

Årets messe arrangeres fra 9. til 12. november på Elmia i Jönköping. Dette er vanligvis en messe som også norske aktører i plastbransjen finner vei til. Innhold og program vil handle om aktuelle temaer, som inntar en helhetlig forståelse av både den aktuelle situasjonen og framtiden. Til plastnet.se sier messesjef Johanna Bjurevik:

- Å kunne bidra til våre kunders suksess føles naturligvis meget tilfredsstillende, og det forstås at messen spiller en viktig rolle for framstillingsindustrien. Det handler om å finne nye og riktige kontakter, som fører til handel for våre kunder, men også å finne løsninger på ulike problemer og får viten og inspirasjon til utvikling.

 

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.22