23948sdkhjf

To store messer avlyses

To store plastrelaterte messer som skulle funnet sted i Moskva i januar 2021 er avlyst. Nye messer vil bli arrangert i januar 2022.

Det er de to store messene Interplastica og prosess- og emballasjemessen Upakovka, som nå begge er avlyst. De skulle vært arrangert i Moskva i perioden 26. til 29. januar 2021. Planen er å avholde messene 25. til 28. januar 2022.

Årsaken til avlysningene er koronapandemien.

-Avgjørelsen ble tatt av Messe Düsseldorf i nært samarbeid med Messe Düsseldorf Moskva, sier adm. dir. i Messe Düsseldorf, Erhard Wienkamp. Han sier at Moskva som by har innført særdeles strenge restriksjoner for å slå ned økende smitten i den russiske hovedstaden. Alle større arrangementer er forbudt inn til midten av januar.

-Hva som vil skje etter dette, er uvisst, sier han videre.

Interplastica anses som den viktigste forretningsplattformen for russisk plast- og gummi-industri. Den gir et overblikk over maskiner, råmaterialer og annet viktig utstyr til bransjen.

Upakovka-messen er først og fremst rettet mot matvare-, drikke-, konfeksjons-, bakeri-, farmasi-, kosmetikk- og industribransjen. Begge messene har et internasjonalt tilsnitt som gjør at mange tilreisende i tillegg til russere, kan få et innblikk i hva som skjer i det russiske markedet.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.237