23948sdkhjf

Messe går som planlagt

Messe Düsseldorf skriver i en pressemelding at Interpack-messen 25. februar til 3. mars kommer til å gå som planlagt – til tross for koronapandemien.

Det er plastnet.se som skriver dette.

Det har i en lengre periode stilt spørsmålstegn om messen bør arrangeres i det hele tatt, som følge av koronapandemien. Men Messe Düsseldorf melder nå at messen vil gå som planlagt i månedsskifte februar-mars neste år.

Messe-stedet skriver at har hatt fortløpende forhandlinger og samråd med sine samarbeidspartnere, industriledere og utstillere om vilkårene for å arrangere Interpack-messen som en følge av covid-19-situasjonen. Man har derfor kommet til at det er best at messen arrangeres på sikker korona-måte.

Det vil trolig bli langt færre besøkende enn vanlig. Det vil også være mulighet for utstillere å avlyse deltakelsen kostnadsfritt om de ikke vil eller kan delta på grunn av pandemien, heter det videre i pressemeldingen fra Messe Düsseldorf.

– Vi har full forståelse for våre utstilleres reservasjoner og uro i den nåværende situasjonen. På den andre siden har vi også fått tilbakemeldinger på hvor viktig personlig utbytte messen har, i tillegg til også å være viktig for prosess- og emballasjeindustrien. Med dette som bakgrunn tror vi at vi med vårt tilbud kan imøtekomme alle berørte parters ineresse og vi vil takke våre partnere for deres konstruktive samarbeid, sier prosjektdirektør Thomas Dohse.

«Interpack 2021 vil bli med et allerede testet hygiene- og infeksjonsbeskyttelseskonsept, som gjør det mulig for utstillere og besøkende å møtes under sikre omstendigheter i utstillingshallene», skriver messeledelsen.

 

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094