23948sdkhjf

Messe blir digital

I forbindelse med covid-19 pandemien, gjennomfører arrangøren av Elmia Subcontractor, ikke en fysisk messe i år. En webbasert plattform tilbys i stedet med mulighet for framtidige avtaler 10. til 13. november.  

Helena Åhs, messeansvarlig for Subcontractor, sier at messeledelsen tidlig bestemte seg for at dersom den fysiske messen ikke kunne gjennomføres, så skulle den erstattes av en form for online-satsing.

- Vi vet hvor viktig Elmia Subcontractor er, og hvor viktig det er med en plattform og møteplass for våre utstillere, besøkende og andre aktører innen produksjonsindustrien. Med Subcontractor Connect 2020 tilbyr vi i stedet en plattform for å møtes, skape nye kontakter og muligheter for framtidige kontrakter, sier Helena Åhs.

Hovedfokuset på årets satsing er en «matchmaking» som kommer til å pågå under de vanlige messedatoene, 10. til 13. november. Konseptet er en helt digital tjeneste, som også kan sees som en forlengelse av den matchmakingen som Elmia har hatt fysisk på messegulvet tidligere.

- Og som tidligere samarbeider vi med EEN (Enterprise Europe Network), som med sitt kontaktnett i Europa gir muligheter for kontrakter internasjonalt, sier Åhs.

På plattformen får alle deltakere en mulighet til å presentere seg selv og selskapet de representerer. Ved at man som leverandør beskriver så nøye som mulig hvilke produkter og tjenester man tilbyr, blir det desto lettere for innkjøpere å finne det spesififkke selskapet.

Pararallelt med Subcontractor Connect vil Elmia også tilby ytterligere en måte for deltakende selskap å markedsføre seg. Her tilbys en mulighet for å eksponere seg i et streamet program som kommer til å sendes samtidig med matchmaking-konseptet under event-dagene.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.063