23948sdkhjf

Messer flyttet grunnet virus

Som følge av at coronaviruset nå spres seg, velger stadig flere messearrangører å flytte sine messer og konferanser. En av messene som flyttes er komposittmessen

Chinaplas har allerede meddelt at deres messe flyttes fra april til august. Nå gjør arrangøren av komposittmessen JEC World i Paris det samme. Messen som skulle gå av stabelen 3. til 5. mars, er nå flyttet til 12. til 14. mai. Bestlungen ble tatt for et par dager siden.

Det er plastnet.se som skriver dette.

- Den seneste tidens spredning av coronaviruset i nye land sist uke, og spesielt i land som spiller en viktig rolle i kompostittmaterialeindustrien som Kina, Sør-Korea og Italia, har tvunget JEC Worlds organisasjonsteam og bransjens viktige interesser å gjøre om på nåværende situasjon, skriver arrangøren i en pressesmelding.

Også Arburg GmbH + Co. KG har vaglt å avslyse sine internasjonale teknologidager på grunn av coronavirusets spredning. Den tyske maskinprodusenten hadde forventet nærmere 6000 besøkende til sitt hovedkontor i Lossburg for evenementet 11. til 14. mars. Nå velger man å avblåse hele arrangementet. 

Men det er ikke alle messearrangører som gjør det samme – i hvert fall ikke foreløpig. Expo Plasticos i Mexico, som er planlagt å arrangeres 11. til 13. mars i Guadalajara kommer til å gå som planlagt.

Også Hannover Messe har som mål å arrangere messen på utsatt dato fra 20 til 24. april.

- Vi følger utviklingen av coronaviruset (Covid-19) nøye og tar det på stort alvor. Vi har nær kontakt med de ansvarlige helsemyndighetene og våre partnerforeninger og anser at det på nåværende tidspunkt er for tidlig å bestemme å flytte messen, skriver arrangøren i en pressemelding.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.079