23948sdkhjf

Dansk firma etablerer seg i Norge

Ved å etablere seg i Norge styrker nå Saxe Group seg i Norden. Det danske selskapet etablerer Saxe Plast Teknikk AS i Mjøndalen.

Det skriver konsernet i en pressemelding. Det norske selskapet blir et uavhengig selskap i Saxe-konsernet med fokus på sprøytestøpemaskiner fra KraussMaffei. For å sikre en rask og effektivt service til sine norske kunder har selskapet  inngått en avtale med Atemo AS, som da skal levere service på maskinene fra KraussMaffei. For annet utstyr kommer Saxe Group til å bruke sine egne serviceteknikere i Skandinavia.

- Vårt mål er å bygge en salgs- og serviceorganisasjon i Norge med samme struktur og fokus på kvalitet som våre andre selskap i Danmark og Sverige, skriver Saxe Group i pressemeldingen.

NORGE: Med en avtale med Altemo skal Saxe Plast Teknikk i Norge være ansvarlig foir KraussMaffeis sprøytestøpemaskiner. FOTO: KRAUSSMAFFEI

Det norske kontoret vil bli bemannet av Rolf Kjønnerud som landsansvarlig. Han blir også hovedkontakt for SAXE Plast Teknikk AS i Norge. Kjønnerud kommer senest fra Protec Scandinavia. Før dette jobbet han i og var sjef for ATM Brovig, som hadde agenturet for blant annet sprøytestøpemaskiner fra KraussMaffei før han hoppet av og etablerte Protec Scandinavia.

Ifølge pressemeldingen er det planer om en snarlig utvidelse av salgsstyrken i Norge.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.283