23948sdkhjf

Endring i ledelsen i KraussMaffei Group

Den tidligere styrelederen, Chi Zhang, overtar stillingen som administrerende direktør (CEO) i konsernet.

Representantskapet i KraussMaffei Group (KMG) har omorganisert ledelsen av konsernet.

Den forrige styrelederen, Chi Zhang, ble utnevnt til ny administrerende direktør (CEO) med virkning fra 10. januar 2024.

Styrking av ledergruppen

Den nåværende administrerende direktøren Yong Li vil ta på seg den nyopprettede stillingen som Chief Administrative Officer. Hans ansvarsområde inkluderer områdene bedrifts-HR, IT og revisjon. Shihao Yang fra toppledelsen til KraussMaffeis hovedaksjonær, Sinochem, vil lede representantskapet. Endringen vil medføre en betydelig styrking av KraussMaffei Groups ledergruppe, som økes til tre medlemmer. Jörg Bremer er fortsatt medlem av styret som finansdirektør.

 

Ny administrerende direktør Chi Zhang har tjent Sinochem i mer enn to 10-år i en rekke senior-, operasjonelle og prosjektlederroller. Siden slutten av 2022 har han vært styreleder i China National Chemical Equipment Company (CNCE), et Sinochem Holdings-selskap og eier av KraussMaffei Group.

Forutsetninger for å lykkes

- Jeg ser veldig frem til den nye rollen. Med vårt nye, ytterligere styrkede lederteam, støtten fra vår hovedaksjonær Sinochem og de mange engasjerte og svært kompetente kollegene i Tyskland og rundt om i verden, har vi de beste forutsetningene for å sette KraussMaffei tilbake på veien til suksess. Sier Chi Zhang.

 

Kilde: Pressemelding fra KraussMaffei

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.064